Maximera din DOTA 2-upplevelse med dessa färdigheter

Dota 2 är en av de bästa onlinespelen idag, med miljontals spelare över hela världen. Om du vill maximera din upplevelse av att spela Dota 2, här är sakerna du behöver tänka på.

< span style="font-size:12.0pt">Gold Farming

För att få viktiga föremål snabbare i Dota 2 är guldodling i förväg avgörande. Mer guld, du har det mäktigaste och mest fantastiska som din hjälte är. Skaffa därför guld för att döda din fiende. Kom alltid ihåg att även om du är ny i det här spelet om du har de föremål som krävs, är det lätt att vinna spelet.

< span style="font-size:12.0pt">Få den senaste träffen< /span>

Är du en av de många Dota 2-spelare där ute som har svårt att få den sista träffen? Oroa dig inte längre, eftersom det är lätt att utföra. Håll eller tryck på ALT för att se en rad med hjältar, krypningar och byggnader. Om din fiende har en låg livslängd, slå den. Den sista träffen kommer att belöna dig såväl golf som erfarenhet till din hjälte. Att få en sista träff är också ett smart sätt att hålla sig utanför motståndarlagets räckvidd.

< span style="font-size:12.0pt">Teamarbete

I många typer av spel, lagarbete är viktigt för att vinna matchen. I Dota 2 är lagarbete avgörande för att bli av med fiender. Att anpassa sig är viktigt, så allt går på rätt sätt. När du förstör fienden, försök att lyssna på teamet om de tekniker eller metoder som ska användas. Se till att varje lagmedlem kommer att samarbeta för att se till att du vinner kampen.

< span style="font-size:12.0pt">Snabbtangenter för förmågor

< span style="font-family:"Calibri",sans-serif">Snabbtangenter spelar en viktig roll i Dota 2. I stället för att klicka på förmågan behöver du bara göra tryck på en tangent från tangentbordet än förmåga. Försök att flytta markören till färdighetslogotypen och där kommer du att se popup-information om den färdigheten, se namnet på färdigheten hjälten har med en annan färg som kommer att göra genvägen till färdigheten.

< span style="font-size:12.0pt">Övning ger färdighet 

Konstant träning kommer att förbättras dina färdigheter i att spela Dota 2. Du måste också följa guiderna och lära dig var och en av dem, så att du kan öka dina förmågor och färdigheter. Detta kommer också att rätta till dina brister och misstag.

< span style="font-size:12.0pt">Slutsats

DOTA 2 är lätt att spela, men om du stöter på skickliga spelare kommer du aldrig att vinna. Så det bästa du kan göra är att förbättra dina färdigheter genom att följa tipsen som nämns ovan. Du kan också anlita en coach för att göra processen enklare.

More posts