Mest populära Dota 2-kompositioner

Oavsett vilket spel du spelar är ditt lag en avgörande del av alla lagbaserade spel. Detta gäller särskilt när man spelar Dota, eftersom specifika lagsammansättningar är mer effektiva i vissa aspekter.

 

För att bli framgångsrik och nå ditt slutmål, som är att förstöra motståndarlagets urgamla, behöver du en robust lagsammansättning. Många skulle hävda att slutresultatet av spelet helt eller delvis avgörs under plockningsfasen innan själva spelet börjar.

 

Att känna till några övertygande kompositioner kan vara användbart nästa gång du börjar ett spel. Det finns några populära Dota 2-kompositioner, inklusive följande:

 

< span style="font-size:12.0pt">Enigma, Skywrath, Invoker och Void

 

Vid första anblicken kan du se att så snart alla har sina ultimata klara, skulle ditt lags primära uppmaning vara att ta varje lagkamp de kan hitta. Skywrath Mage's Mystic Flare kan skapa en full skada tack vare Faceless Void's Chronosphere.

 

En Meteor- och Sun Strike kan landa på mål av Invoker som fångas av Faceless Void i Chronosphere. Detta ger Engima en utmärkt möjlighet att skapa ett svart hål.

 

Nu när din tid är förbrukad är det dags att bestämma vilken hjälte du ska välja. För att göra detta måste vi ta en titt på vilka körfält ditt team redan befinner sig i. Faceless Void och Skywrath Mage är i det säkra körfältet, Invoker faller i mittfältet och Engima är i djungeln.

 

All denna information driver dig att välja en offlaner. Det finns en mängd olika sätt att spela en offlaner på. Men en populär att gå med är en tjusig styrka hjälte. Låt oss ta en titt på några möjliga alternativ att välja mellan:

 

< span style="font-size:12.0pt">Bristleback och Tidehunter

 

Bristleback och Tidehunter är utmärkta offlander-alternativ, eftersom dessa kompositioner alla har exceptionell hållbarhet samtidigt som de inte är särskilt gårdsberoende.

 

Bristleback kan uthärda en lång lagkamp. Han kan stapla sin Quill Spray på alla motståndare samtidigt som han kan ge mer extrem skada över tid. Fiender som har för många högar med Quill Spray på sig löper lätt risk att dö. Denna funktion avskräcker fiender från att vilja attackera Bristleback. Bristleback är dock ute som ett alternativ på grund av att Quill Spray inte är i tillräckligt stor mängd för att fånga alla i Chronosphere om fiendens lag är utspridda.

 

Tidehunter är en utmärkt offlander på grund av sitt passiva Kraken Shell. Denna funktion ger honom ett fantastiskt skadeblock. Dessutom är han utrustad med en Anchor Smash som tar itu med att ge fysisk skada och bekämpar fiendens skada genom att sänka den. Detta gör det svårare för fiendens lag att träffa sist.

 

Genom att lägga till alla dessa funktioner tillsammans, nivån upp Anchor Smash och maxade Kraken Shell, får Tidehunter förmågan att enkelt stapla och ta bort gamla. Resultatet av detta är att han kan få en snabbare Blink Dagger (Blink Dagger är vanligtvis kärnan på Tidehunter).

 

Tidehunter kan hantera tillräcklig skada eftersom hans ultimata Ravage är en AoE-bedövning. Detta är det perfekta alternativet för resten av line-upen. De kombinerade egenskaperna hos varje hjälte skapar ett lag som kan dominera varje lagkamp de ställs inför.

More posts