Mest spelade Champions of League of Legends

Med 100-tals mästare att välja mellan kan det vara svårt att veta vilken man ska delta i. Även om det finns mästare som du vill undvika och att spela, listar vi de mest spelade mästarna i League of Legends. För att hjälpa dessa League of Legend-spelare på alla nivåer tar vi den bäst spelade mästaren i varje större nivå.

The God Tier – Är du en erfaren League of Legend-spelare? Då är detta nivån för mästare. Det är för närvarande i sitt META-stadium. Den mest spelade mästaren i denna nivå är Fizz. Den har för närvarande en vinstgrad på 54,6 %, spelfrekvens på 3,41 % och avstängningsgrad på 14,18 %.

The A Tier – Du har inte bemästrat League of Legend för att bli en sann mästare eller för att göra God Tier; dock är A-Tier lika bra. Detta är en nivå under gudsnivån. Den mest spelade mästaren i A-tier är Annie Mid, Build, Runes and Skills för Patch 9.23. Denna mästare har en vinstgrad på 56,45 % och en avstängningsgrad på 0,25 %

B-nivån – Den här nivån är för spelare i mitten av flocken. De har inte riktigt bemästrat nivåerna, men de är inte i botten heller. För de som letar efter en nivå som de kan känna sig bekväma i är detta den bästa nivån att gå med i. För att en mästare ska gå med är den mest spelade mästaren Singed Top, med en vinstgrad på 53,72 %, en spelfrekvens på 0,73 % och en avstängningsgrad på 0,27 %.

C-nivån – Den här nivån är bara en före den lägsta nivån. En idealisk nivå för dem som inte är de sämsta men som kan hålla sig, det här är en bra nivå. Den mest spelade mästaren i C Tier är Galio. Denna mästare har en vinstgrad på 51,6 %, spelfrekvens på 0,66 % och 0,25 % avstängningsgrad.

D-nivån – Detta är den lägsta av de låga i våra League of Legends-nivåer. Detta är idealiskt för de nya spelare och nybörjarspelare. Baserat på spelfrekvens och vinstfrekvens är den mest spelade mästaren Ornn. Denna mästare har en vinstgrad på 47,95 % och en spelfrekvens på 1,05 %.

Även om dessa kan vara de bästa mästarna att spela just nu, vet vilken veteran League of Legends-spelare som helst att dessa kan förändras när som helst. Med varje ny patch som släpps finns det olika pooler av mästare och nivåer att mäta sig med.

More posts