Mest underhållande League of Legends Casters

League of Legends är ett spel känt för sitt spännande lagbaserade strategispel. Att se konkurrenter spela spelet kan ibland bli förvirrande, och det är här som en rollspelare spelar in. En rollspelares roll är att kommentera spelet som spelas. En casters uppgift är att både informera och underhålla tittarna. De gör e-sporten mer engagerande genom att göra det. Casters är indelade i två kategorier, nämligen play-by-play-casters och färg-casters. Men när det kommer till casters, vilka är de mest underhållande casters i det populära spelet?

 

Christopher "MonteCristo" Mykles är hälften av en av de bästa duos som någonsin kommenterat ett League of Legends-spel. Hans förståelse för spelet, i kombination med hans förmåga att underhålla, gör det extremt intressant att lyssna på honom i rollerna i alla spel som spelas. Hans analys är också fantastisk, vilket gör att tittarna kan få en mycket bättre förståelse för händelserna som inträffar.

 

Leigh "Deman" Smith är en legend i spelet. En före detta spelare blev caster, Deman ger entusiasm och en expertis som inte setts av många casters. Han är en fröjd att lyssna på, och ger liv och underhållning till även några av de mer långsamma spelen i League of Legends. Han har definitivt en underhållningsfaktor, som inte många andra rollspelare har förmågan att ta till bordet.

 

Den sista rollern på den här listan är Eric "DoA" Lonnquist. Han anses vara den bästa kastaren som någonsin gjort det. Han är en internationell caster som har en av de mest smittsamma personligheterna i e-sportvärlden. Tillsammans med sin karaktär har han en naturlig förmåga att kommentera, vilket gör alla spel han kommenterar tio gånger mer spännande att se. Vissa har till och med sagt att han är så bra att han kunde kommentera ett helt spel själv och ändå lyckas underhålla tittarna.

 

Att ha en bra caster är avgörande när det kommer till spel som League of Legends. En dålig caster kan leda till att tittarna tappar intresset, eller ännu värre, blir förvirrade över vad som händer. Dessa hjul anses allmänt vara några av de mest underhållande i branschen. Deras kommentarer har dig på kanten av din stol under hela matcher och till och med skrikande mot din skärm. Det krävs en speciell rollator för att ha denna effekt på tittarna, och det här är en som alla dessa individer besitter.

More posts