Missa inte dessa bästa Hearthstone-däcken 2019!

Nu när året 2019 har börjat kan vi inte också kontrollera spänningen hos många ivrig spelare eftersom de vill veta uppdateringen om toppkorten i Hearthstone. Varje år har det här spelet alltid något överraskande som kommer att locka de lojala spelarna. Så för att säkerställa att du vet vilket av Hearthstone-korten du ska välja, se till att du har den här listan till hands!

Rogue

Bestående av både Captain Hooktusk och Champion of Gral's Sharks, har dessa coola pirater invaderat stranden för att sikta på seger i Rumble. Den första låter dig kalla 3 pirater från leken medan den senare hjälper dig att äta en minion i leken så att du kan få statistik. Välj Captain Hooktusk som din första uppsättning kort så kommer den att guidas av dess lojala besättning.

Krigare

Krigsmästaren Voone hittar efter en lång sökning släktskap i Akali. Han blir glad när han hör ett brusande folkmassa, en bullrig efterfest och högt mullrande av trummor. Eftersom han tidigare arbetat med Black Dragonflight kommer han att spela en viktig roll i att ge krigarna en speciell vision för att hitta drakars vägar. Ett krigarkort är också Akali, noshörningen som låter dig dra rush minion från din kortlek.

Druid

Wardruid Loti föredrar att stanna hos sin dinosaurie, loa Gonk och andra vänner förkroppsligade med fjäll. Hon skulle hellre hålla sig borta från de andra Rumble-konkurrenterna. Druidgrupperna kommer snart att få reda på att hon har en exceptionell kraft, och det är att använda strid mot hand och formskiftning. Den andra delen av gruppen, Gonk, Raptor, har förmågan att attackera upprepade gånger efter att din hjälte dödat en minion.

Paladin

För att få ett saldo på dina kort kan du välja mästerkämparna med exceptionell förmåga. En är översteprästen Thekal, som använder ljuset och använder det som ett vapen. Kan dessutom också använda sin energi för att hela allierade och kan till och med röra sig i en blixt för att slå sina motståndare. Han är inte den enda användbara i gruppen utan Shirvallah, Tigern också. Du kan dra fördel av dess Divine Shield och Lifesteal som bara kostar mindre för varje Mana som du använder på trollformler.

Dessa kort är bara några av de bästa valen du har för att välkomna det här nya årets speluppsättning i Hearthstone. Du kan fortfarande använda dina gamla strategier om du är van vid det, men kom ihåg att planering för nya taktiker också är viktigt så att fienderna inte läser dina nästa handlingar.

More posts