Möt Sigma, Blizzards nya Overwatch Hero

Varje Overwatch-match är inte komplett utan fantastiska hjältar. Spelare dyker till ett stort urval av hjältar varje säsong och gissa vad – Blizzards nya Overwatch-hjälte är här.

Har du tänkt på en hjälte som kontrollerar gravitationen?

Tja, träffa Sigma – den gravitationsböjande forskaren.

Blizzards Twitter-konto avslöjade den 31:a hjälten och spelarna är fyllda av spänning. Det korta videoklippet från kontot visar en vetenskapsman som experimenterar med ett svart hål.

Experimentet blir kusligt när Sigma inte kan kontrollera det svarta hålet. Därför är han inlagd på sjukhus som ett resultat.

Men det är där de häftiga sakerna börjar.

Ja, du har rätt!

Han kan utveckla ett sätt att utnyttja antigravitationskrafter. Sedan blir spelarna chockade över den spännande delen av videon.

Spelare skulle få en glimt av Sigmas sinne. Här verkar vetenskapsmannen hemsökt av en melodi och hans ekvationer. Till slut kan han gå med i den kriminella organisationen Talon där andra kända Overwatch-hjältar också ingår:

•    Moira

•    Sombra

•    Doomfist

•    Reaper

•    Änkemakare

Sigma har säkert fantastiska färdigheter och krafter på sin ärm som spelare och hjältar bör se upp med.

Måste vara en tankhjälte

Eftersom videon är kort har spelarna ingen aning om Sigmas rörelser och färdigheter. Vi kan bara anta att hans del av tankklassen baseras på hans skrymmande utseende.

Sigma vet inte sanningen – han är ett dödligt vapen. Idén väcker liv och spänning till Overwatch-serien. Varje spelare är nyfiken och exalterad över de färdigheter och rörelser som Sigma kan göra.

Men en sak är säker – spelare får en stor överraskning när Blizzard avslöjar Sigmas färdigheter och taktik. Han erbjuder verkligen en utmaning för andra hjältar på planen.

Men för tillfället är alla spelare exalterade över de nya Overwatch-uppdateringarna.

Har du hört talas om rollkön?

Spelare drömmer om att välja den roll eller klass de vill vara innan de börjar turneringar och matcher. Den här idén verkar vara en fantasi vid den tiden.

Men saker i Overwatch-universum har överraskningar och förändringar. Förutom Sigma tar de senaste Overwatch-uppdateringarna Roll Queue till fältet.

Så, vad kan spelare åstadkomma med detta senaste tillskott?

Tja, spelarna är fria att välja den klass eller roll de vill ha. Men det är bara början på den fantastiska delen.

Spelare skulle vara konsekventa att spela den klass eller roll de föredrar. Vilken fördel ger det dig och ditt team?

Varje spelare strävar efter att vinna, och de bästa strategierna för att göra det är att förhindra någon spelare från att bli healer. Med rollkön kan du förhindra spelare på planen att ta del av den "läkande fördelen". Det är coolt eftersom det leder dig nära till seger i varje Overwatch-turnering som du tävlar.

För den andra uppdateringen är spänningen för Overwatch-spelare fantastisk eftersom de använder Overwatch Workshop. Här kan spelare skapa sina egna spel med hjälp av en skriptredigerare.

Dessa uppdateringar fyller den spänning du alltid förväntar dig av Overwatch-matcher. Glöm inte heller att Sigma, den galna vetenskapsmannen, har hemligheter för att underblåsa varje spelares spänning. Framtida spel skulle vara kul!

More posts