Ny karaktär i Overwatch – Vem är den nya hjälten

Vi kan inte förneka faktum att Overwatch är ett av de mest populära videospelen som finns. Om du spelar Overwatch från dess första säsong är jag säker på att du är en av de individer som frågar om personligheten hos den 32nd hjälten i Overwatch.

Overwatch är en online-videospel som ger dig totalt 31 bästa hjältar och karaktärer. Nåväl, idag lanserade Overwatch sin nya karaktär, vilket gör att den hade totalt 32 Overwatch-hjältar och karaktärer.

I det här inlägget, Jag kommer att presentera för dig den nya karaktären som finns i det nämnda videospelet. Tja, det är känt i namnet på Echo, vem som kommer med de funktioner som kommer att ge dig en stor hjälpande hand när du ska vinna spelet. Echo skapas av en av utvecklarna av videospelet, Dr. Mina Liao.

Eko är en typ av robotdam som kommer med en mycket elegant kropp. Den här hjältens första framträdande var på Reunion Animated Short, där McCree räddade henne ur händerna på Deadlock-gänget och Ashe. Bortsett från det dök den också upp i trailern för säsong två av Overwatch. Detta betyder bara att spelarna förväntar sig att nämnda hjälte kommer att dyka upp på säsong två av Overwatch.

Ekot är ett av de bästa hjältarna som du kan stöta på när du spelar Overwatch. Hon är en av de programmerade robotarna som kommer med artificiell intelligens. Bortsett från det är den också mångsidig, vilket hjälper dig att bekämpa alla fiender som du kan stöta på på slagfältet.

För att veta mer om Echo, det är viktigt för dig att bestämma dess ursprung. Som vi nämnde för ett tag sedan utvecklades Echo av Dr. Mina Liao. Liao är en av de mest populära forskarna som är kunniga när det kommer till artificiell intelligens och robotik.

Medan det är sant att Liao är den som programmerade den nya hjälten i Overwatch med den allmänna och kraftfullare artificiella intelligensen, den nämnda hjälten anammar också sin skapares färdigheter och förmågor. Detta beror främst på det faktum att Liao och Echo tillbringar större delen av sin tid i ett enkelrum. The Echo antog även sättet som Liao talar. Till en början var det bara ett fåtal som kände till denna hemlighet.

Efter dagen då Liao dödades, Echo gick igenom en karantän. Men efter några månaders karantän släpptes Echo och fick en del av Overwatch som en av de bästa hjältarna. Det finns massor av spelare i Overwatch som använder den nya hjälten.

< span style="font-size:14.0pt">Slutsats

För att sammanfatta det , hjältar och karaktärer som finns i Overwatch kommer att ge dig unika färdigheter och förmågor. En av de bästa och nyaste hjältarna i Overwatch är Echo. En av anledningarna till att Echo är populär är på grund av hennes artificiella intelligens.

More posts