Öka din ranking i League of Legends NU!

Har du svårt att öka din ranking i spelet League of legends? Oroa dig inte för du är inte ensam. Andra spelare har svårt att gå vidare till nästa rang. Med tanke på att det nu finns starkare spelare som växer fram i en liga av legender, måste du också öka din prestation för att öka din ranking.

Hur? Enkelt, du måste följa den här guiden för att öka din ranking i league of legends.

Innan jag berättar hemligheterna med att öka din rankning, bekanta dig först med spelets rankingsystem. Om du är en startspelare placeras du i den lägsta divisionen, och det är brons V. För att ranka dig måste du samla rätt MMR-poäng i spelet.

Hur samlar man på sig den MMR? Det är lätt. Du måste vinna varje rankingspel och därmed öka din ranking. Arbeta dig upp tills du kommer ur bronsdivisionen och kliva in i silverdivisionen efter att silverdivisionen är guldet och sedan platina tills du når diamantdivisionen.

Men du måste förstå att varje gång din rang ökar blir din motståndares också tuffare. Så du måste förbättra din prestation för att nå den högsta divisionen tillsammans med de andra framgångsrika spelarna som redan är där.

För att förstärka din prestation, här är några tips som du kan använda i ditt spelande:

Använd avdelning

Du kommer att ha större chans att vinna om du blir av med den fienden. Därför måste du känna till deras position och rörelse. Det bästa sättet att ha bilder på sin rörelse är att använda avdelningar. Avdelningarna ökar din visuella förmåga i spelet, och du kommer att kunna se fiendens hjältar i området där du har planterat avdelningen.

Du kan också förhindra överraskande attacker från fiender på grund av dina avdelningar, vilket ökar din överlevnadsgrad. Du måste vara strategisk när du planterar dessa avdelningar så att du kan utöka din vision på kartan.

Ta en paus

Att vinna varje gång kan bevisas omöjligt. Det finns chanser att du kommer att uppleva förluster i spelet. Lär dig vila i spelvärlden; om du upplever en förlustrad, ta en paus. Slipa och spela inte förrän du vinner, ta en paus och reflektera över hur du kan förbättra din strategi i spelet och därmed öka dina chanser att vinna.

Medvetenhet om meta

Nyckelroller är viktiga i spelet league of legends. Rätt roller kan hjälpa dig att vinna ett spel. Att välja rätt mästare eller meta kan vara fruktbart eftersom metamästare kan vara ditt verktyg för att vinna spelet. Du måste välja mästare enligt nuvarande meta så att din vinstgrad blir högre.

Om du väljer hjälten där du är bekväm kan det vara bra för laget, men det kan inte avgöra för hela spelet. Därför måste du välja den mästare som är i överensstämmelse med metan och använda den till din fördel för att vinna spelet.

Det här är några viktiga hjälpmedel eller tips som du kan använda för att öka din ranking i ligan av legender. Ha alltid dessa tips i åtanke eftersom det kan hjälpa dig att ta dig ur den nivå du befinner dig i.

More posts