Ökar XP på Fortnite Battle Royale

Att få XP i Battle Pass fungerar annorlunda än du kommer att ha på säsongsnivån. Notera att Battle Pass är en fortsättning för själva Battle Pass. XP, eller erfarenhetspoäng, spelar en betydande roll i Fortnite-spelet. Genom det kommer spelare att veta hur bra de presterat och det hjälper dem att gå högre i rankingen. Dessutom ger det dig en anledning att sträva efter att gå upp i nivå och få fantastiska belöningar. En bra sak med att ta hand om din prestation är de spännande belöningarna på så mycket som 1 000 XP. Du kommer dock bara få det när du når nivåerna 30, 45, 53, 61 och 70.

Glöm inte heller att XP Boosts också är avgörande i spelet. Du har olika sätt att få det och i gengäld kommer du att belöna dig med olika bonusar som modifierare för upplevelseboost. Att köpa ett premium Battle Pass ger dig rätt att ta steg upp på nivå 1 och samtidigt belöna dig med Combo XP Boost.

Personliga XP Boosts och Friend XP Boosts är också tillgängliga under hela Battle Pass-säsongen. Det senare fungerar när du köar med vänner antingen på Duos eller Squads. Du kan dra nytta av det när de fick en Friend XP Boost som du kan använda för att öka din egen XP.

Att låsa upp premium Battle Pass betyder inte att du automatiskt tjänar en XP. Tänk på att du fortfarande behöver slutföra de veckovisa utmaningarna som kommer att tillhandahållas varje vecka. Förutom att ge dig Battle Stars kommer du också att belönas med en rejäl mängd XP. Dagliga utmaningar är också tillgängliga som också ger dig en anständig mängd XP och Battle Stars. Att slutföra både veckovisa och dagliga utmaningar kommer att ge er båda nämnda belöningar.

Du kommer också att få Battle Stars på gratis- och premiumutmaningar som existerar slumpmässigt. Du kommer att tjäna mellan 5 000 till 10 000 XP när du slutför utmaningarna på en vecka. Det beror också på vilken nivå du har nått. Men du bör förvänta dig att ju längre du går, desto högre är den XP som du också kommer att få.

Så där! Tänk på dessa enkla strategier medan du utforskar Fortnite-spelvärlden. Att tjäna belöningar är inte bara att spela för att du ska öka beloppet. Det är en fråga om att förstå de grundläggande sakerna och vändningarna så att du inte blir förvirrad när det är dags för dig att ge dig in i striden!

More posts
13 mars 2022

Vinnande sätt i DOTA 2

Det finns miljontals människor som spelar DOTA 2, det finns vinnare och det finns förlorare. Självklart vill man vara på den vinnande sidan. Men du måste förstå att du inte kommer att vinna varje gång...
Read more
13 mars 2022

Fortnite In-Game Events

Call of Duty har Prop Hunt, Hardpoint Mode, New BR Class Event, Holiday Draw, Winter Raid Map, Holiday Spree, Zombies party at the Circus och Snipers Only Mode. I Destiny 2 finns det två populära ev...
Read more