Om Hearthstone-kortset

Hearthstone är allmänt känt som ett gratis att spela webbaserat digitalt kortspel skapat och exklusivt publicerat av Blizzard Entertainment. Den ursprungliga undertiteln för detta spel var Heroes of Warcraft, tills det så småningom myntades som Hearthstone. Det här spelet bygger faktiskt på den rådande traditionen i Warcraft-serien genom att använda samma reliker, karaktärer och element. Det här spelet är känt för att ha plattformsoberoende spel som gör det möjligt för spelare att tävla på alla enheter som stöds och endast begränsat av geografiska kontogränser.

< span style="font-size:12.0pt">Kortuppsättningarna  

Varje Hearthstone-kort är faktiskt en del av en uppsättning. Grunduppsättningen kan kompletteras genom att spela Hearthstone-spelet. Men för att få kort från andra uppsättningar måste du spendera riktiga pengar eller guld. Kortset är tydligt kategoriserade till vilka hela summan av samlarkorten delas upp. Kortseten består av alla äventyr och expansioner och två primära set med Classic och Basic och Hall of Fame-set.

Kortseten tenderar för att spegla hur samlarkorten kommer att erhållas och även avgöra om korten kan användas i standardformat. I ett sådant format kan endast kortset från de första 2 standardåren spela. I standardformatet sker rotation av kortuppsättningar årligen där 3 gamla kortuppsättningar från standardformatet spelar.

Kortuppsättningen I övrigt påverkar det inte spelet på ett eller annat sätt. För korten från äventyr och expansioner tenderar kortuppsättningens namn att matcha innehållet där kortet släpptes.

< span style="font-size:12.0pt">Översikt över klassiska och grundläggande kortuppsättningar < /span>

Basic är gratis och till stor del tillgänglig kortuppsättning med 150 kort. Cirka 133 av dessa kort är samlarbara. Grundkorten sägs vara neutrala och är tillgängliga för alla klassers hjälte. 10 grundläggande kort är faktiskt exklusiva för varje klass. Mynt anses vara en del av Basic Set. Alla grundläggande kort anses vara gratis sällsynthet, men inte de kort som inte kan samlas in, som är vanliga eller kort utan sällsynthet.

Den klassiska kortuppsättningen , å andra sidan, är den största kortuppsättningen med 294 kort där 240 av dessa kort är samlarbara. Den har cirka 135 samlarkort där det finns 15 kort för varje klass och cirka 105 neutrala samlarkort. Dessa klassiska kort kan kategoriseras genom den unika Hearthstone-virveln bakom korttexten, och dessa finns inte på de andra korten.

More posts