Overwatch: A Guide to Sigmas Story

Sigma är Overwatchs 31:a hjälte och den 10:e hjälten som läggs till i spelet efter lanseringen. Han är en stridsvagnskaraktär som också är kapabel till höga skador och är förknippad med Talon.

Sigmas historia börjar medan han fortfarande var känd som Dr. Siebren De Kuiper. Dr. Kuiper, född i Nederländerna, visade sig vara ett underbarn inom astrofysik.

Medan han arbetade som vetenskapsman var han känd som en sann pionjär inom astrofysikvetenskapen och anses vara en av de viktigaste astrofysikerna i världen.

Han hade ett rykte om sig att vara ganska excentrisk och kan ha haft Aspergers. Detta höll dock aldrig tillbaka honom i jakten på sitt livsverk.

Han var övertygad om att mänskligheten kunde låsa upp nyckeln till att kontrollera och utnyttja tyngdkraften, och genom denna kraft skulle världen som vi känner den förändras på obestämd tid.

Dr. Kuiper trodde att gravitationen var en sele, och han utvecklade en serie teorier, kallade de förenande teorierna, för att försöka bevisa det.

Han hade intrycket att han närmade sig mycket och snart skulle kunna tillåta mänskligheten att utöva kraften i ett svart hål.

Slutligen, efter att ha tänkt att han hittat lösningen, reste Dr. Kuiper till den internationella rymdstationen för att utföra sitt produktiva och historiska experiment.

Det här experimentet gick snart katastrofalt fel. Inneslutningsfältet för experimentet började kollapsa. Dr. Kuiper kunde inte stoppa det, och ett svart hål bildades en kort stund.

Kuiper utsattes för ett ögonblick för kraften i detta svarta hål och skickades in i en värld av smärta. Tyngdkraften runt doktorn började förändras snabbt i enlighet med hans reaktioner, och han evakuerades snart tillbaka till jorden.

När han kom tillbaka upptäcktes det att läkaren hade upplevt allvarliga psykiska skador som ett resultat av händelsen. Som sådan satt han i karantän i en hemlig statlig anläggning.

Nu kallad "Subject Sigma", den en gång Dr. Kuiper gick ner i galenskap, tjatade och tjatade om universums mönster.

Under denna tid kunde Sigma inte kontrollera sina förmågor, och regeringen övervakade honom noga och utförde forskning och experiment på honom.

Talon fick snart reda på Sigmas existens. De skapade och verkställde en plan för att bryta ut honom. Operationen lyckades och Talon infiltrerade anläggningen och lämnade med Sigma i släptåg.

Talon planerade att använda vetenskapsmannens genialitet och kraft för egen vinning. Under deras övervakning började Sigma så småningom lära sig att kontrollera sin nya gravitationskraft.

Trots hans nuvarande situation var Dr Kuipers experiment en framgång. Sigma kunde nu utöva tyngdkraften, och han var ett steg närmare att förverkliga sitt livsmål.

Kostnaden för detta experiment var dock Sigmas sinne, som inte var splittrad och sprucken. Han försökte hålla ihop bitarna medan han fortsatte sina experiment, hela tiden omedveten om att Talon använde honom och hans forskning.

Han fortsatte att arbeta mot sitt slutmål att låsa upp universums hemligheter, och tillbringade större delen av sin tid i ett labb utanför anläggningen som beviljats ​​honom av Talon.

More posts