Overwatch: De bästa hjältarna att använda

Något spel kommer aldrig vara effektiv utan karaktärerna eller hjältarna, vilket gör det levande. Dessa hjältar är också ansvariga för att representera varje spelare och deras vilja att uppnå seger i detta spels plattform. I detta avseende är här listan över de bästa hjältarna som du kan välja mellan när du spelar Overwatch.

  • Hanzo span>

Om du är typ av person som älskar att umgås och se ut som en ylande tonåring, då passar Hanzo dig bra. Den här karaktären agerar som en prickskytt som är snabb, vilket ger massor av chanser att döda fiender. Hanzo är också känd för att spamma korridorerna för att leta efter fiender som han ska skjuta.

  • D.Va

Den här elaka kvinnliga karaktären är känd som en ikon. Med sina obestridliga stridsfärdigheter, förmågor och egenskaper är hon en hjälte att dö för. Hon är också känd som en pro-gamer som visade sig vara en mekpilot. Hon blev en förebild i Sydkorea, där hon gav kvinnorna inspiration att kämpa mot deras regerings korruption. Gissa vad, hon gjorde det medan hon viftade med sin kaninsymbol. Bortsett från det, även i hennes enkla jumpsuit, är det många som väljer henne för sin cosplaykaraktär. Hennes attityd och färdigheter gjorde henne så populär att hon också är långt över andra hjältar i Overwatch.

  • Spårmedel span>

Detta är också en av de mest förvärvade och använda hjältarna i detta spel. Tracer är en hbt-karaktär och hissar sitt samhälles flagga. Hon representerar stolt tuffheten och styrkan i deras samhälle genom sina utmärkta färdigheter och strategier när hon spelar spelet. Tracer ansågs också som hjärtat och själen i detta spel.

  • Reinhardt span>

Rättvisa och heder- det här är två principer som denna karaktär lever. Reinhardt är känd för sin excellens när det gäller stridsfärdigheter, strategier och förmågor. Han är också känd som en högljudd karaktär, vilket får honom att se ut som en grinig gammal morfar. Men trots det är han känd för att vara en man av förträfflighet och princip.

  • Mei

Ännu en hjälte som du kan överväga är den kinesiska forskaren som heter Mei. Hon anses vara spelets källa till okuvlig ande. Hon har hjärnan som gör plats för innovation av olika vapen som hon använder för att försvara sig själv och sina allierade. Hon hjälper också andra karaktärer när de är i nöd.

  • Hammond

Även kallad Wrecking Ball, den här hjälten är en hamster som styr en gigantisk mekboll. Han är en söt kille men slåss som en jätte som aldrig kapitulerar förrän fienderna alla är förtryckta.

  • Nåd span>

Hon är inte äldst av alla karaktärer, men hon agerar som allas mamma. Hon är känd för att arbeta för hårt för att läka sårade hjältar och andra allierade. Hon har ett hjärta som ser godhet även i ondska.

Dessa är bara några av de bästa karaktärerna och hjältarna som du kan välja mellan när du redan har kommit in på portalen för detta spel. Lägg märke till att vinst inte alltid beror på karaktärernas poäng eller styrka utan snarare på hur du hanterar det. Därför är det viktigt att du först skapar en koppling till din karaktär och låter er båda göra jobbet tillsammans. Dessutom, när dessa karaktärer väl har slagits ihop är segern aldrig långt ifrån räckhåll.

More posts