Overwatch Experimentella kort

Från den senaste uppdateringen av snöstormen om experimentkortet som kommer att förändra spelarens spelupplevelse. Vilket, det kommer att vara ett experiment som används för balansuppdateringar, ändringar av regler och spellägen. Deras huvudsakliga mål är att tillåta metan att ändra veckovis mer mångfald till hjälten i framtida matcher. Nu för närvarande släppte de ytterligare en utvecklaruppdatering om det. Och detta ställer ytterligare en fråga om vad vi kan förvänta oss om dessa experimentella kort i vårt nästa spel?

Enligt Jeff Kaplan , de är nu på tröskeln till att experimentkortet ska vara live och kan vara tillgängliga när som helst snart. Han tillade också att detta experimentella kort fokuserade på de radikala spelförändringarna. Så spelare kan förvänta sig en byte av rollkösystemet. Men det är bara ett experiment som de försöker ta reda på vad som är bäst att förbättra och arbeta för en mer fantastisk spelupplevelse.

Experimentkortets huvudsakliga fokus i spelet är hanteringen av skada karaktärerna. Gör det till en trippel skada genom att ändra standardlagsammansättningen istället för 2-2-2, det blir nu 3-2-1. Det skulle vara tre skador, två stöd och en tank. Enligt Kaplan är det de förändringar som de är osäkra på. Så det var därför de behövde hjälp av feedback från spelarna.

Syften med dessa experimentella kort är att testa olika spelkoncept och hur illa spelarna reagerar på det. Dessa trippelskadekoncept kan vara ett betydande tillägg till Overwatch och eller kan vara en dålig idé att ha. Och vi kan bara bestämma svaren när vi startar detta experiment.

Men en sak är Säkert när du står i kö för matchningar i experimentkortet, kommer kontot fortfarande att jämnas ut, och du kommer att få den förmodade belöningen du borde få, såsom loot boxen. Och om det kommer att finnas något evenemang som Halloween eller sommarspel med experimentkortet är fortfarande uppe, krediter som episka skinnupplåsningar är alltid tillgängliga, och du kan till och med få en.

Enligt Kaplan, Det kan hända att fler händelser och överraskningar kommer medan experimentkortet är uppe. Och vänligen vägleds att dessa experimentella kortlägen bara är de förändringar som laget vill ta reda på med hjälp av spelarna också genom deras feedback.

More posts