Overwatch League 2020 – Hur man tjänar tokens

Vi vet alla att Overwatch är ett välkänt tv-spel som spelas av många. Oavsett om du är en man eller en kvinna, eller ung eller vuxen, är du fri att ladda ner och spela nämnda spel. Å andra sidan är Overwatch League en typ av internationell e-sport. Den är nu inne på sin tredje säsong.

Från sin första säsong , gick Overwatch League igenom många förändringar. Dessa sträcker sig från hur den ska spelas och var den ska ses. I samband med det har processen att tjäna spelets tokens också förändrats. Det här är från ditt lags hud och andra kosmetika som du kommer att använda i striden.

För i år, du kan nu sända Overwatch League på YouTube. Detta betyder bara att du inte längre kan komma åt både All-Access Pass och Twitch drops-strömmarna. För närvarande finns det inget sätt för dig att få dina föredragna tokens bara genom att titta på Overwatch League på sociala medieplattformar, YouTube. Enligt Twitter-inlägget av VD för Activision Blizzard Esports, Pete Vlastelica, är det viktigt för spelarna i Overwatch League att veta att de fortfarande är i färd med att söka efter teknikerna de kan göra för att ge viktiga belöningar till sina tittare på Youtube.

Ett av sätten att du kan göra för att få Florida Mayhems hot pink team skin är att köpa den från Blizzard. Ett annat sätt är att få de överblivna tokens från Overwatch League. Du får fortfarande köpa tokens från Blizzards officiella butik. Bortsett från det kan du också få 100 stycken tokens för endast 4,99 US-dollar.

De flesta i laget skinn kan köpas för 100 tokens. Detta gäller alltid för både borta- och hemmaversionen. Men det finns speciella lagskinn som kostar 200 tokens. Dessa inkluderar den nya GOTEN Brigitte.

För närvarande är det sociala medieplattformen YouTube förser dig inte med anmärkningsvärda sätt som gör det möjligt för Blizzard att genomdriva sitt Token-system. Detta betyder bara att det fortfarande är oklart om deras system kommer att dyka upp igen eller inte. I samband med det finns det massor av fans som känner sig upprörda på grund av den här nyheten. Detta betyder bara att om de kommer tillbaka från streaming kan det ta lång tid. Säsongen kanske redan är över.

Under den första och den andra säsongen av Overwatch League fanns det några sätt du kan göra för att få tokens. Men de flesta av dessa sätt har tagits bort. Vissa experter sa att du fortfarande kan få Tokens på olika sätt, men dessa kommer inte att garantera dig att du kommer att tjäna samma Tokens som du tidigare tjänat. Det enda du kan göra idag är att spara en summa pengar eller spela spelet utan att använda några skal, och njuta av spelet.

More posts