Overwatch Ranking System

Rankingsystemet spelar en viktig roll i Overwatch-spelet. Alla spelare har samma syfte, och det är att få sitt lag till en högre rang. Att uppnå detta mål innebär stor prestation, och det avgör också din prestation under tävlingen. Så det är inte förvånande om någon kallade dig "den bästa Overwatch-spelaren" om de visste att du har nått den höga rangen.

Låt rankningssystemet vara din motivation att sträva efter att vinna i varje utmaning eller match du möter. Innan du får en ranking måste du slutföra de givna 10 placeringsmatchningarna. Dina vinster i varje placeringsmatch påverkar din ranking. Det betyder att ju fler vinster du får, desto högre skicklighetsrankning kommer du också att uppnå.

Skill Rank börjar från 1 till 100, vilket indikerar de sämsta spelarna i den lägsta rangen eller 1 medan de bästa spelarna som når 100 förklaras som de bästa. De som är placerade runt 50 har den genomsnittliga skickligheten.

Beroende på resultatet av den sista omgången av matcher kan spelare få eller förlora sina framsteg, och det påverkar automatiskt deras nästa nivå i skicklighetsrankningen. Beloppet ändras varje gång du går med i spelet. Därför bör du sikta på att vinna konsekvent om du verkligen vill gå till en högre rang eller öka ditt lags skicklighetsrankning.

Precis som med vad som händer med ditt lag, påverkar det också din motståndares ställning. De kan vinna eller förlora, och det kommer också att påverka deras skicklighetsrankning efter varje match.

Ingen kan gissa vad din nästa skicklighetsranking blir när en annan säsong börjar igen. Eftersom Blizzard uppdaterar sitt system och förbättrar spelet nästan varje ny säsong, måste du fortfarande se till att du har ett mål i åtanke; det är att vinna. Oavsett hur ofta de gör sina uppdateringar är att vinna spelet det viktigaste målet för varje spelare eftersom det också kommer att öka din övergripande lagstatistik eller ranking.

Sistligen kommer vinst att ge dig belöningar. Du kommer att få kosmetiska föremål när du konsekvent visar din bästa prestanda. Genom att slutföra 10 placeringsspel under en säsong kan du få en spelarikon och spray som är tillgängliga under den specifika säsongen. Du bör sikta på att inkluderas bland de 500 bästa spelarna om du vill att en speciell ikon ska visas under ditt hjälteporträtt istället för bara ditt rangnummer. Du kan också få en animerad spray som tillhandahålls exklusivt för just den säsongen.

More posts