Overwatch Shield – Saker du behöver veta om

Varje hjälte du väljer att spela Overwatch måste ha det starkaste verktyget eller källan för att skydda sig själv från potentiella fiender. I Overwatch onlinespel måste varje spelare ha en sköld som särskiljer hur många träffar din valda hjälte kan få. Som du kan se kommer skölden med blå förstärkningar att visa dig det. Den anses vara den exceptionella HP-typ som kan hittas på olika typer av hjältar, barriärer och Symmetras Teleporter. Denna HP kan återställa och ta skadan när din hjältes hälsa återställdes.

När din hjälte inte träffades inom två till tre sekunder, kommer skölden omedelbart att skapa 20 frekvenser av sköldar per sekund för en befintlig hjältes hälsa. Å andra sidan, när det gäller Reinhardt's Barrier Field, Brigitte's Barrier Shield och Symmetra's Teleporter, är deras användningstid kortare, i cirka två sekunder, utan att det krävs några skador för regenereringen av skölden.

Kom ihåg att inte hela Overwatch-skölden kan utföra regenerering. Men alla typer av sköldar har liknande egenskaper. Det är den "one-of-a-kind" HP som är oförstörbar av EMP. Den har samma ljusblå färg av kraftsköld som du bara kan ha när din valda hjälte har tillräckligt med energi. Du kan också se ett osynligt hölje med hexagonform som en hjälte kan få som sin extra sköld.

När fienden sköt hjälten och krossar hans sköld kommer den att börja skapa små fragment av hexagonformen. Ett knäckande ljud kan också höras, och en brytande effekt kan också ses av spelaren när hans hjältes sköld redan var bruten.

Tillfälliga sköldar

Varierande på din valda hjälte i Overwatch onlinespel kan några av dem samla på sig tillfälliga sköldar, vilket indikeras av ökningarna i mörkblått. Å andra sidan är dessa typer av sköldar benägna att drabbas av EMP och kan inte utföra helande eller regenererande. Följande är några hjältar som kan skapa tillfälliga sköldar. De är;

Doomsfist’s – The Best Defense är en av hjältarna som du inte kan underskatta. Den här hjälten kan generera mer än etthundrafemtio tillfälliga sköldar när han började använda sin grundläggande färdighet för att skada sina motståndare. Han kan också skapa mer än 75 sköldar om han träffar sina motståndare med hjälp av Meteor Strike.

Wrecking Ball’s Adaptive Shield är hjälten i Overwatch onlinespel som kan samla hundra tillfälliga sköldar och ytterligare 100 sköldar för närmare fiender. Hans tillfälliga sköldar kan användas i cirka 7 sekunder och kommer omedelbart att minska efter nämnda tid.

Lucio – han är hjälten som har en ljudbarriär som har skyddande vågor som genereras från hans soniska förstärkare. Och detta kommer att skydda honom och hans partners från 30 meter motståndarna, som anser det som den mest pålitliga skölden. Men den kan lätt skadas av hastigheten på 125 hk varje sekund.

More posts