Overwatch - Varför är Widowmaker övermäktig?

Som prickskytt är Widowmaker en mycket eftertraktad karaktär. Hon är exakt i sina skott, tålmodig när hon behöver vara det och utdelar nästan alltid ett dödligt slag. Trots allt detta är hon inte utan kontroverser. Eftersom hon kan döda på långt avstånd med otrolig skada har många som spelar mot henne ingen chans att överleva. Spelare hävdar att det är en orättvis kamp som ger det andra laget en omedelbar fördel när hon väl är med i laget. Är Änkemakaren övermannad som många tror? Tyvärr ser det ut som det.

När Widowmaker tar sitt skott går det nästan inte att undgå den förödelse hon just släppte lös. Om du tar dig ur kampen och fortfarande andas, är chansen stor att du är allvarligt skadad och behöver stöd för att klara dig levande. Det kan vara frustrerande, eftersom det inte finns utrymme för motspel. Utan förmågan att slå tillbaka gör det

Många spelare hävdar att den otroliga skada som Widowmaker kan orsaka på ett ögonblick är för mycket för Overwatch. Hon gör spelet onödigt att spela med en så enorm kraft. Om det inte finns något sätt att slå henne, varför skulle de spela? Denna fråga kan ses i många Overwatch anslagstavlor. Widowmaker är verkligen en källa till förvirring och frustration.

Den andra sidan som stöder Widowmakers funktioner säger att det kan motivera andra att tänka utanför ramarna när de försöker besegra henne. Skaparna skapade henne av en anledning, och vissa har gjort det till ett uppdrag att förstå hennes verkliga roll i spelet. Om hon kan rensa så många spelare på en gång, kan hon med fördel användas av motståndarlaget? Det är definitivt något att tänka på.

Vilken sida du än står med, är den allmänna enigheten att Widowmaker är övermannad. Det kan vara en bra funktion eller dålig, men allt beror på hur du ser på spelet. Trots hennes kraftfulla förmågor är Widowmaker fortfarande en favorit att spela för många. Hennes prickskytte kan orsaka kaos som sedan kan användas som ett sätt att flytta laget framåt. Oavsett din spelstil måste du bli förvånad över hennes skicklighet.

More posts