Overwatch - Vem är Overwatchs mest hatade hjälte

Overwatch – Vem är Overwatchs mest hatade hjälte

Som spelare i Overwatch är det ingen tvekan om att du har dina favoritkaraktärer och minst favorithjältar också. Även om du kanske har din egen löplista, finns det en hjälte som tar kakan för spelets mest hatade. Den titeln går till Genji. Denna impopulära karaktär har länge varit en minst favorit av många obestridliga skäl. Nedan följer en djupdykning i lönnmördarens svagheter.

Genjis bakgrund

Genji är bror till en annan Overwatch-karaktär, Hanzo. Han är en del av Shimada ninja-klanen och är också den yngste sonen i familjen. Genji och Hanzo växte upp rika och saknade aldrig något. I sin tur växte Genji till att ha en känsla av berättigande och arrogans som gjorde hans bror arg. Hanzo blev tillsagd att döda Genji men lyckades inte. Hanzos kropp läktes av teamläkaren Mercy och gjordes till en hjälte i Overwatch.

En svag kämpe

Med en sådan komplex bakgrund kommer Genji inte att vara som de flesta andra hjältar. I spelet bekänner många spelare att han inte är den bästa fightern, särskilt när det kommer till inriktning mot stridsvagnar. I bästa fall är han en distraherare och överlåter de tunga striderna till andra medlemmar i laget.

Genji har inte heller bra stridsområde. Många hävdar att denna svaghet gör honom värdelös för att bekämpa fiender. Han använder en uppgraderad katana för att ta ner dem, men skadan är minimal, särskilt jämfört med hans lagkamrater. Genji ska vara en lönnmördare, men hans klumpiga rörelser gör det svårt att använda honom till något fördelaktigt.

Master Deflector

Om du spelar mot honom visar Genji fortfarande sina svagheter. Hans förmåga att avleda frustrerar den mest erfarna spelaren eftersom det kan luta karaktären som är på offensiven. Vissa säger att detta är en bugg i spelet och bör åtgärdas. Vissa spelare som spelar mot Genji har sett karaktären avleda ett av sina skott och döda många hjältar på andra sidan. Denna irriterande egenskap är en av de främsta anledningarna till att han hålls på den mest hatade listan.

Genji hade potentialen att bli en stor hjälte. Tyvärr gick något fel från ritbordet till själva spelet. Hans svaga kampförmåga och orättvisa fördelar gör honom till en karaktär som inte är värd att spela med eller emot. Förhoppningsvis kan hans personlighet justeras i framtiden för att göra honom till en tillgång att ha i Overwatch-teamet.

More posts