Overwatch-jubileum 2019

Fansen gläds! Ännu ett fantastiskt år har kommit till sitt slut, och med det, säsongen 2019 av Overwatch. Med Overwatch 2 som lurar bortom horisonten kan detta vara den sista Overwatch-säsongen vi faktiskt får.

I andan av detta var Blizzard värd för det tredje årliga Overwatch-jubileumsevenemanget. För att fira spelets tredje år introducerades nya byten, spellägen, skinn och mer för detta tidsbegränsade evenemang.

Från den 21 maj till den 10:e juni erbjöd Overwatch 2019-jubileet spelare chansen att tjäna exklusiva byten i begränsad tid.

Detta började omedelbart, med att spelare bjöds på en legendarisk jubileumslott för att bara logga in i spelet.

För att bara logga in fick spelare en loot box som garanterat släpper minst en legendarisk sak! Ett perfekt sätt att börja det som var en säsong av byte och nöje.

De tog inte bara in lite nytt byte, utan de tog också tillbaka några gamla favoriter. Under evenemangets varaktighet roterades alla säsongsbetonade bråk dagligen för spelare att njuta av i följd.

Varje dag finns ett annat slagsmålsspelläge i arkaden. Dessa spellägen inkluderade:

  • Halloween-terror
  • Sommarspel
  • Övervakningsarkiv
  • Lunar New Year
  • Winter Wonderland

Den nya lootboxen förde med sig 33 nya skinn och 30 nya emotes. Några av dessa skinn var, och kommer att vara, några av de bästa skinn som någonsin introducerats till spelet. D. Vas akademi, Mei's Honeydew och Winstons gargoyle kommer att tänka på.

Emotesen var också mycket välgjorda, även om ingen stack ut jämfört med de otroliga skalen de introducerade.

Utöver alla nya emotes, skinn, sprayer och höjdpunkter som den nya loot boxen gav, hade jubileums loot boxen också möjligheten att släppa spelarföremål från tidigare årsdagar och säsongsbetonade evenemang.

Utöver allt detta gott, erbjöd Blizzard också spelare en annan saftig bonus. För varje 50-årsjubileums loot boxes en spelare köpte, skulle de få en legendarisk jubileums loot box.

Ungefär som den du fick för att logga in, hade denna legendariska loot box en garanterad chans att släppa en eller flera legendariska föremål. Med tanke på att jubileumsboxen hade en så stor loot pool, var detta en ganska frestelse för spelare.

En chans att tjäna tid på exklusiva skinn och föremål från borta säsonger var en lockande utsikter och en som sög många av oss i fällan för loot box.

Naturligtvis, om det inte är din grej att betala för byte, eller om du moraliskt är emot mikrotransaktioner, kan du helt enkelt spela spelet för att tjäna dessa byteboxar som vanligt.

Händelsen varade inte för länge. Spelarna behövde vara snabba med dragningen för att få ut det mesta av sin tid för att maximera sitt byte, som varade i bara 20 dagar mellan 21 maj och 10 juni.

Om några spelare var på semester eller inte kunde spela, går jag varmt ut till dem för att de missade detta lysande evenemang.

Förhoppningsvis är de runt nästa år för 2020 års jubileum! Eller ännu bättre, lanseringen av Overwatch 2.

More posts