PUBG - Varför ska jag luta mig när jag fotograferar i PUBG?

Det finns många tekniker som användare implementerar när de spelar PlayerUnknown's Battlegrounds, eller PUBG. Detta kan variera från hur de använder sin fallskärm, var de landar och hur de skjuter när Battle Royale börjar. När det gäller det senare så finns det vissa metoder som kan hjälpa dig att hålla dig vid liv längre och skjuta ditt vapen med bättre precision. Ett av de mest populära sätten är lean and shoot.

The PUBG Lean

Att luta sig medan du fotograferar i PUBG är en allmänt känd taktik som gör ditt mål och din precision betydligt bättre. Du håller dig ur vägen när du gör detta. Till exempel, när du rundar ett hörn, istället för att stå direkt i korridoren, luta överkroppen. När du lutar dig kan du kika runt hörnet och hålla dig täckt samtidigt. Du skyddar dig mot dödlig eld och kan backa ut om det behövs.

Du kan också köra övervakning med lean innan du börjar skjuta. När du tittar åt sidan bibehåller du säkerheten samtidigt som du letar efter fiender. Det är svårare för dem att upptäcka dig, men när du hittar dem är det ett säkert sätt att bli dödad. Du kan snabbt bli av med eventuella hot innan du är i fara. Det här är mycket bättre än att campa eller något av de andra sätt som spelare har försökt hålla sig vid liv på.

Självklart finns det vissa situationer där du inte kan luta dig och skjuta men försök använda den här tekniken när du kan. Du vill också vara medveten om att den här metoden inte blir för förutsägbar för andra att ta reda på. De kan sluta skjuta dig om de slarvar. Försök att luta dig i olika områden varje gång.

Många fördelar

En annan fördel med lean and shoot inkluderar en minskning av din pistols rekyl. Återfjädringen som du ibland kan känna när du avfyrar en pistol kan göra dig benägen att avfyra fienden. Det kan också påverka din skjutförmåga i uppföljningsrundor. Att vinkla din kropp har visat sig hjälpa i båda situationerna.

Det finns många fördelar när det kommer till denna speciella skjutteknik. Om du inte har provat det ännu på PUBG, vad väntar du på? Med en battle royale spelstil behöver du alla fördelar du kan få. Genom att skydda dig själv på detta sätt kan du hålla ut mycket längre i striden och till och med få en mycket eftertraktad seger.

More posts
13 mars 2022

Overwatch-jubileum 2019

Fansen gläds! Ännu ett fantastiskt år har kommit till sitt slut, och med det, säsongen 2019 av Overwatch. Med Overwatch 2 som lurar bortom horisonten kan detta vara den sista Overwatch-säsongen vi fak...
Read more
13 mars 2022

KÖP LOL-KONTON

INTRODUKTION Med några års mellanrum lyckas något spelbolag komma med ett nytt videospel för flera spelare som tar världen med storm på grund av en mängd olika anledningar som dess nya ideologi, dess...
Read more