PUBG - Varför togs kartval bort från PUBG?

PUBG, PlayerUnknown's Battlegrounds, är ett online-stridsspel som är gjort för många spelare att slåss till döds. I spelet utplaceras du på en ö genom att hoppa fallskärm. När du når land är det upp till dig att leta efter vapen och förnödenheter som hjälper dig att hålla dig vid liv längre än dina dussintals fiender. När du slåss mot andra spelare blir stridsområdet mindre med tiden vilket tvingar alla att slåss förr snarare än senare. Det är ett utmanande spel som är en berg-och-dalbana från början till slut.

Ovälkomna ändringar

PUBGs fans har kommit att älska allt med spelet, så när ändringar görs tas det inte öppet emot det. Tidigare i år stötte PUBG på dramatik när de bestämde sig för att göra några av dessa justeringar. Spelet tog bort kartval för användare. Många såg detta som ett steg bakåt i ett annars felfritt spel. Många såg fram emot att spela sina favoritplatser och har kommit för att lära sig vilken typ av terräng som är bäst för deras spelstil.

På frågan hävdade PUBGs skapare att det inte fanns tillräckligt många användare av spelet för att stödja kartval. Det skapade fördröjningar i systemet när det inte borde finnas några. De fyra kartorna som de har är nu slumpmässigt utvalda för alla. Detta kan betyda att du kan spela samma karta om och om igen. Det är väldigt irriterande om du föredrar en karta framför en annan, vilket många spelare gör. Var detta verkligen en nödvändighet?

Analysera data

Kreatörer har inga planer på att ändra detta. De har sagt att de analyserat sin data grundligt och tycker att detta är bäst för spelet. Matchmakingstiderna påverkades när kartvalet implementerades, och de ville eliminera problemet helt. Spelare hade klagat på att de skickades till felaktiga servrar varje gång de var online. Att bli av med kartor var ett sätt att motverka det.

Men de lämnade lite rörelseutrymme när de planerar hur de kan inkludera spelarval i framtida uppdateringar. Kreatörer vet att de måste hålla sina användare nöjda. PUBG är inte perfekt för alla, men de vill göra saker rätt för majoriteten av spelarna. De hoppas att fansen ska ge den slumpmässiga kartväljaren en chans att arbeta för dem. Du kanske upptäcker att du slutar gilla mer än en av dem bara av en slump.

More posts