PUBG är nu gratis att spela!

Player Unknown's Battlegrounds var en stor framgång när den kom ut 2017. Det fanns inte många Battle Royale-spel ute vid det ögonblicket, och inte ett enda spel på marknaden liknade vad PUBG erbjöd oss. Men saker och ting förändrades för det här spelet några år senare.

 

PUBG har alltid varit ett fullprisspel, men dess utvecklare bestämde sig nu för att göra det gratis att spela för PC-, Xbox-, PS- och mobilspelare som ser fram emot att testa spelet. Det här är inte första gången detta händer eftersom spelet hade en gratis vecka innan, men nu kommer det att förbli så här för alltid.

 

Medan spelutvecklare erbjöd kompensation för gamla spelare är många fortfarande förvirrade över varför detta hände. Sanningen är att att vara ett F2P-spel ger PUBG många möjligheter som det inte hade tidigare.

 

Nu kan människor som velat prova det här spelet sedan 2017 njuta av det utan att betala en enda dollar för det, och det har visat sig i hur många nya spelare spelet har haft sedan det blev F2P. Dyk in på den här sidan för att förstå varför detta hände!

 

Varför blev PUBG F2P?

 

Enligt vad spelutvecklare säger tog de detta beslut för att hjälpa communityn att växa och utvecklas hur spelet fungerar. Men majoriteten av spelare har en annan åsikt. När PUBG kom till oss var det det enda Battle Royale-spelet där ute.

 

Ändå ändrade spel som Fortnite, Call of Duty: Warzone och APEX Legends det. Dessa spel var alla gratis att spela, så spelarna föredrog att spela dem istället för att betala för ett $30-spel. Dessutom optimerade de battle royale-genren och gav oss nya sätt att njuta av den.

 

Trots att alla spel vi nämnde har vunnit mycket popularitet med åren, var Fortnite det största av dem, och det skuggade framgången PUBG hade i första hand. Efter det fick COD Warzone och APEX människor att börja glömma vad PUBG var.

 

Det betyder inte att ingen spelade det, men det förlorade många spelare i USA, Europa, och Latinamerika. Lyckligtvis för spelet hade det fortfarande många spelare från Asien. Folk spekulerar i att utvecklare skapade F2P för att det skulle konkurrera med andra F2P-spel.

           

Allt lönade sig sedan PUBG-nedladdningarna slog nästan alla rekord när det blev F2P, så alla ser fram emot att se vad spelet har att erbjuda i framtiden. PUBG-utvecklare hade ansträngt sig för att göra spelet fräschare och mer tilltalande för nya spelare och spelare från andra Battle Royale-släpp.

 

Spelbelöningar för personer som köpt spelet 

 

Som vi nämnde tidigare försökte PUBG-utvecklare att kompensera för gamla spelare. De gjorde det genom att ge dem 1 300 G-Coins, XP Boosts och privata servrar för rankade och normala spel.

 

Gamla spelare gillar också Battlegrounds plus, vilket gör att de kan komma in i optimala matcher för plusanvändare.

 

Slutsats

 

Oavsett om du gillar att PUBG blev F2P eller inte, är det obestridligt att detta är en utmärkt möjlighet för dess utvecklare att expandera dess egenskaper och gemenskap.

 

Efter en lång tid kan det här spelet hamna i Battle Royale-tävlingen med andra, och det kan uppmuntra dem alla att förbättra vad de erbjuder idag.

 

 

Nå din drömrankning med våra PUBG-boostingtjänster på nolltid!< /span>

More posts