Player Unknown's Battlegrounds

Player Unknown's Battlegrounds

Goda nyheter, den finns redan i iOS och Android. Under och efter lanseringen vid sidan av debatterades det av Fortnite Battle Royal. Du kan konvertera båda till pc.

Gratis att spela

PUBG Mobile är gjord gratis att spela av videospelare. Den har uppgraderat och har sitt nya sätt att återupprätta och tjäna snabbare kosmetiska belöningar. Inte bara belöningar, utan du kommer också att tjäna BP när du spelar matcher. Om du har tjänat fler poäng kan du göra dessa poäng för att skapa dina egna vapen. Du kan fortfarande tjäna Exp-poäng. Din vitalitet kommer att öka när du avslutar varje dagligt uppdrag genom att spela med olika matcher. Din EXP kommer att tjänas in på samma sätt, och du kan använda den för att låsa upp permanenta kontofunktioner som bildandet av en avatar och omedelbart höja din nivå.

Anpassningsbara kontroller

Vanligtvis bör alla telefoner som krävs för det här spelet vara pekskärmar. Du bör använda standardkonfigurationen, som att flytta din virtuella kontrollspak och använda fingrarna, särskilt tummen, för att flytta för ditt mål. Branden är på sikt, och dina virtuella säkerhetskopior finns på vänster sida. Du ska känna dig bekväm med positionen och layouterna så att du lutar dig och ser hela pjäsen ska vara fantastisk.

Men om du inte känner dig bekväm kan du ändra storlek på och ändra layouter genom att enkelt dra runt dem. Du kan också starta din egen. Men om layouterna är intuitiva bör du inte göra det.

Välj automatiskt används

De flesta mobil- och videospelsföretag tillhandahåller automatiska funktioner för automatiska bilder. De kan samla vapen, rustningar, läkningssystem, vapen och hjälm allt eftersom spelet fortskrider. Du kanske märker att din arm kommer att utrustas och fästas snabbt på den. All denna automatisering kommer att hjälpa dig mycket med ditt bättre lager.

Kritiker, recensioner och feedback

De flesta av spelarna klagar på att det blir irriterande om de inte bär headset. Som kompensation förbättrar företaget PUBG ytterligare mycket visuell information som skulle förmedla dig när du spelar. Den har sin hitmaker placerad i mitten av din skärm, som kan diktera riktningen du vill skjuta från. På minikartan kan du också hitta kulriktningen, dina fiender och det allmänna området där du kan avfyra vapen. Det rekommenderas att du använder dina par hörlurar. Det kan också spåra vissa andra spelare och flytta dig säkert från dem.

More posts