R6 - Rainbow Six Siege: Vad är DDosering?

R6 - Rainbow Six Siege: Vad är DDosering?

Rainbow Six Siege är ett taktiskt skjutspel med ett stort antal följare online. Tyvärr, på senare tid, har onlinespelgemenskapen fallit offer för en attack som kan påverka spelet och hur en individs system fungerar medan de spelar. Detta onlineangrepp, kallat DDoSing, har nu uppmärksammats av Rainbow Six Sieges skapare. Det är ett globalt problem som måste stoppas så snart som möjligt.

Vad är DDosering?

DDoSing, eller distribuerad denial of service, är ett stort problem i Rainbow Six Siege. Spelet, som spelas helt online, gör det till den perfekta kandidaten för det. Det händer när det finns en ond attack som är avsedd att avbryta trafiken på ett stort nätverk av servrar. Det översvämmar systemet med internettrafik. Det stoppar eller saktar ner tjänsten för de spelare som vill komma åt servern som avsett.

Ibland kan det orsaka en fullständig krasch av systemet, och ingen kan spela. Detta händer dagligen, men du ser en enorm topp av DDoS-attacker när ett spel först släpps. Spelare vet att de kan förvänta sig det, men det gör det inte mindre frustrerande.

Att vidta åtgärder

Rainbow Six Siege-spelare vet ofta när de faller offer för DDosing. Det är nästan omöjligt att uppnå mål på grund av dessa attacker, och det finns betydande fel när du spelar. Så, vad görs för att stoppa dessa skadliga serverattacker?

Tillverkaren av spelet, Ubisoft, har byggt ett team för att ta itu med det här problemet. De planerar att vidta rättsliga åtgärder mot alla som försöker detta. Ubisoft har redan börjat skicka ut upphörande- och avstå-brev till alla webbplatser eller personer som använder DDoS-tjänsten. Om de fortsätter att göra det planerar de att stämma.

Dessutom har Ubisoft också börjat finjustera spelet där de kan. De har dragit tillbaka på hur många matcher som är tillåtna på var och en av deras servrar och hoppas att detta kommer att hjälpa till att bromsa attackerna.

Gå framåt

Ubisoft vet att de måste stoppa DDoSing innan det tar över deras servrar och deras fans går bort från spelet. Inom en snar framtid planerar de att utfärda förbud till alla som de identifierar som en DDoSing-förbrytare.

Målet är att komma tillbaka till hur spelet var tänkt att spelas. Ubisoft hoppas kunna göra ett exempel på dessa återfallsförbrytare för att hindra någon annan från att i onödan försöka attackera deras system och servrar.

More posts