R6 - Rainbow Six Siege: Who Are the Bad Guys?

När du spelar Rainbow Six Siege kan det finnas en sak som får dig att gissa varje gång du spelar: Vilka ska vara de onda? Vid första anblicken kanske du tror att angriparna är bra och försvararna är dåliga. Men så kanske inte är fallet. Spelets skapare har aldrig kommit ut för att bekräfta några rykten, men det kan finnas några tips i spelet för att förtydliga saker för oss.

Några ledtrådar

När du spelar spelet märker du på karaktärssidan att angriparna är placerade överst på sidan medan försvararna är under dem. För vissa spelare känner de att placeringen dikterar vem som är en del av den goda sidan och vem som inte är det. Kan det vara lika enkelt som det? Kanske. Är detta ett sant tecken på vem som är terrorist och vem som inte är det? Det är alltför förvirrande.

Men när du spelar spelet slåss inte angriparna så oskyldigt. De tar gisslan, använder bomber och så mycket mer. Om de skulle spela för det som är bra, borde de kämpa på det här sättet. Är öga för öga verkligen vad de dygdiga gör? Linjerna verkar vara suddiga när man försöker ta reda på vem som verkligen kämpar för sanning och fred. Det finns inget konkret att bekräfta.

Försvararna

För dem som tror att försvararna är skurkarna, de känner att de har bevis för att backa upp det. Innan matchen börjar får de några ögonblick på sig att förbereda sig för anfall. De kan skydda en bomb genom att använda material de kan hitta. Detta inkluderar användning av taggtråd och trasiga dörrar för förstärkning. Om de vill bevaka något sådant, då måste de vara terrorister, eller hur?

Även om detta är vettigt, finns det vissa spelare som tror att vilken trupp du än är på är avsedd att vara "good guy"-laget. Det betyder att det inte spelar någon roll om du är en anfallare eller försvarare, du kämpar för gott beroende på din sida.

För Rainbow Six Siege ligger det i betraktarens öga att spela skurken. Det verkar som om skaparna av spelet ville lämna denna detalj lite öppen för spelaren att ta reda på. För vissa ger dessa grumliga vatten mer spänning till spelet. Tack och lov tar det inte ifrån hjärtat av Rainbow Six Siege.

More posts