RAKET LIGAN

ROCKET LEAGUE

I juli 2015 lanserade Psyonix ett fotbollsspel online som de utvecklade och publicerade. Onlinefotbollsspelet kallades Rocket League. Den släpptes först i PlayStation 4 och Microsoft Window och följdes omedelbart av Xbox, Linux och macOS. Supersonic Acrobatic Rocket Battle-Cars var ett spel som släpptes av Psyonix 2008, och Rocket League är dess första uppföljare. Spelet fick inte mycket feedback. Det är därför Psyonix gjorde en uppföljare till spelet, Rocket League, som gjorde ett namn i onlinespelet. Spelet fick nästan 40 miljoner registrerade spelare under samma år som lanseringen, 2018.

The Rocket League är verkligen en fotbollsmatch, men twisten och spänningen med det här spelet är att motordrivna fordonsbilar är den som fungerar som spelarna i spelet. Precis som den vanliga fotbollsmatchen finns det två lag att spela. De raketdrivna bilarna kommer att slå fotbollen till det andra lagets mål för att göra mål. Rocket League-spelet kan spelas online som enspelarläge och flerspelarläge. Spelare har en specifik bil att kontrollera i spelet. Bilarna har förmågan att hoppa högt för att slå bollen till de andra lagen. En bil har också en förmåga att öka sin energinivå, särskilt hastighetsgränsen för att snabbt komma in i bollen och träffa den.

Det kan också krascha med de andra lagens bilar som kan förstöra dem. Snabba flykter kan också göras av bilarna när de ökar sin energi som gör att de slår bollen i luften, gör ett kort hopp för att kasta bollen, och bilar kan också göra snurrstrategier. Rocket League, när det spelas multiplayer-läge är vanligtvis ett laguppspel där varje lag består av fyra spelare, 4x4. När du spelar enspelarläge är det ett en-till-en-spel. Spelare i spelet får rang och högre rang genom segrar. Fem minuter är den maximala tiden att spela Rocket League och att besegra de andra lagen. Precis som en vanlig fotbollsmatch spelas spelet på arenan med sexkantiga brickor.

Rocket League är populärt bland spelare eftersom själva spelet inte är så komplicerat att spela, av den anledningen att det är inspirerat och designat för ett av de populära spelen inom sportområdet, fotboll.

More posts