RL - Varför tas lådor bort från Rocket League?

Rocket League är ett ganska roligt spel att spela. Fotbollsspelet för fordon är något som spelvärlden behövt under lång tid. När den först släpptes fanns det så mycket att lära och upptäcka när man spelade de olika matcherna. En av favoritbonusarna i spelet har varit användningen av lådor eller loot boxes. Men lådorna säger hejdå i år, och det fick en del spelare att höja ögonbrynen.

Crates Are the Rage

Lådorna som Rocket League har använt har blivit överväldigande välkomnade av spelare. Många andra spel har använt dessa lådor, eller loot boxes, för att lägga till ett element till spelet som ökar din motivation och beslutsamhet att vinna en match eller nivå. Rocket League använde dessa lådor för att ge spelarna föremål och bonusar som de kan behöva för att lättare komma vidare i spelet. De erhålls med hjälp av nycklar och har många varianter av dem.

Ett nytt alternativ

Nu när lådorna lämnar scenen kvar vet Rocket Leagues skapare att de måste ersätta dem med något annat. De kommer snart att introducera ett ritningsalternativ som du kan skaffa när du är klar med en matchning. Ritningarna ger dig en layout på vad som kan skapas om du bestämmer dig för att köpa den. Föremålen som finns på trycket är alla användbara för spelet. Vissa av bonusföremålen är sällsynta än andra, så det finns en extra spänning om du hittar en.

För att köpa ritningarna kommer du att behöva krediter som kommer att bli den nya valutan framöver i Rocket League. Nycklar kommer att konverteras till dessa krediter när uppdateringen är klar. Övergången är tänkt att vara sömlös för spelarna och bör inte påverka spelandet alls. Det kommer att finnas speciella ritningar att köpa också, som du kan köpa för ett lite högre pris. Dessa tryckta tryck i begränsad upplaga är endast tillgängliga under en kort tid, så om du hittar ett måste du agera snabbt.

Genom att använda ritningar tror Rocket Leagues skapare att de kommer att ge sina användare den upplevelse de förtjänar. När lådor försvinner, finns det inga fler gissningslekar när man skaffar speciella förnödenheter och föremål. Du vet vad du får innan du använder dina krediter, så du kan göra dina inköp utan rädsla för det okända. Alla tecken tyder på att denna förändring är en bra sak för alla.

More posts