Rainbow Six Siege Techniques för ett framgångsrikt spel

Rainbow Six Siege är också bland de bästa förstapersonsskjutspelen på marknaden idag. Om du vill ha ett framgångsrikt spel måste du behärska de bästa strategierna. Du behöver också extra tålamod för att göra det bästa av ditt spel. Följande tips hjälper dig.

< em>Börja med Terrorist Hunt 

Om du är en ny spelare av Rainbow Six Siege, kan terroristjakten vara en effektiv start för att höja ditt spel. Du kan spela solo när du tränar. Det kan hjälpa dig att testa nya vapen och utforska mer. I revirjakten måste du känna till kartlayouterna. Det är viktigt i ett långsammare spel, så att du kan förhindra att du blir dödad.

< em>Spela långsamt, använd din drönare och vet att bryta

När du börjar spela Rainbow Six Siege, den bästa strategin är att ha tålamod. Du kan huka eller gå för att göra mindre ljud, så att dina fiender inte märker dig. Därmed kan sprintning hjälpa dig att ta dig in i korridoren snabbare, men det kan varna andra för din rörelse.

En annan teknik är att lyssna. Även om det är naturligt att spela med hörlurar samtidigt som man lyssnar på spelljud. Du kan också stänga av bakgrundsmusiken för att hjälpa dig fokusera mer på att lyssna. Du måste också använda din drönare för att övervaka entrérum innan du går in. Drönare kan också vara ditt viktiga verktyg under slutet av matchen för att scouta ett mål. Du måste veta hur du använder överträdelseavgifter eftersom du kan använda den som en distraktion när den placeras på väggar.

< em>Vinnande Battle of Guns and Clearing Rooms

När det gäller farliga stadier av belägringen måste du använda den bästa taktiken för att vinna ditt spel. Bland dessa tekniker är att skiva pajen. Det är effektivt att säkert och snabbt röja ett område. Du kan täcka när du övervakar rummet.

< em>Guide om att placera fällor

Placera fällor kan en effektiv teknik för att höja ditt spel. Du kan använda Frosts björnfällor på toppen av trappan eller bakom fönstren på bottenvåningen. Under tiden kommer Frost inte med en sköld, så du behöver din lagkamrat för att placera den. Du kan också lägga Gu-minor på en annan sida av fönstret eller ombordad dörr medan du väntar på din fiende.

Genom att helt enkelt använda ovan tips och tricks kan du förvänta dig att ha ett framgångsrikt spel i Rainbow Six Siege. Med det kan du få ett tillfredsställande och spännande spelupplägg.

More posts