Reaper: Death Always Follow You

Varje datorspel har sina egna karaktärer som har sina unika egenskaper, förmågor och färdigheter. Alla dessa hjälper till att uppnå seger i slutet av varje match. Det finns också karaktärer som, förutom sina stridsfärdigheter, också är kända för sin unika kroppslighet inspirerad av övernaturliga varelser. Ett exempel på detta är Reaper, som är känd som en av de mest användbara och spännande karaktärerna att använda för att spela Overwatch. Med tanke på detta kommer vi att ge dig korta detaljer om Reaper, hans förmågor, stridsfärdigheter och annat.

< span style="font-size:14.0pt">Vem är Reaper?

Det riktiga namnet bakom den här karaktären är Gabriel Reyes, som är baserad i Los Angeles, Kalifornien, USA. Denna karaktär är känd för hur den dödligt skadar fiender och andra karaktärer i ett spel. Det är bäst att använda för skydd eftersom de andra allierade arbetar hårt för att slutföra ett spel äntligen.

Gå vidare, låt vi går vidare till hans förmågor, som du kan överväga för dig att använda honom som din karaktär.

Förmåga

  • Skörde

Detta är hans mest användbar förmåga där han tog sina fienders hälsa samtidigt som han gav dem dödlig skada. När de väl skördats av Reaper, finns det tillfällen där andra karaktärer eller fiender inte har en chans att återupplivas och slåss igen.

  • Hellfire hagelgevär

En annan förmåga som kan göras av Reaper är genom hans Hellfire Shotguns. Dessa hagelgevär är tvillingar som kan slita isär en fiendes kropp i ett skott. Detta är dödligt för karaktärerna och kräver en spelares korrekta sikt- och skjutfärdigheter. Tillsammans kan seger uppnås med Reaper ordentligt.

  • Wraith Form

Bortsett från att riva fiender isär eller skördar dem, Reaper kan också passera genom fienderna säkert. Detta är vad som händer i hans förmåga som kallas Wraith Form, där han förvandlas till en skugga som kan passera genom fienderna utan att skadas. Liksom en skugga har Reaper inte heller makten att använda sina vapen eller att skjuta mot fienderna. Allt han behöver göra är att fly och fortsätta skjuta när tiden för wraithform är över.

  • Skuggsteg

Med denna förmåga, Reaper har chansen att försvinna och dyka upp igen på samma plats. Detta är en chans för honom att undkomma inkommande skott som är omöjliga eller inte ger honom någon chans att leva. Detta kan lura många av fienderna och gör det möjligt för Reaper att förbereda sig för attackerna. Denna förmåga kan vara i upp till 10 sekunder, och det räcker redan för att vara mer förberedd.

  • Death Blossom

Detta är hans sista förmåga som kan användas för att uppnå seger snabbt och utan ansträngning. Här använder Reaper sina Hellfire Shotguns, som han skjuter samtidigt och orsakar mer skada på det andra laget. Detta kallas dödsblomningen, för effekten av hagelgevär har stor närhet. Det kan också hänvisa till en bombningsaktivitet som kommer att ge dig ett högre antal träffade personer.

The Reaper är verkligen en fantastisk karaktär att använda, och alla dessa nämnda fakta om honom är bara en liten del. Att använda denna karaktär kommer alltid att förlita sig på ditt beslut, och om du har bestämt dig för att välja den här karaktären har du inte fel.

More posts