Rocket League: Nya lag och fansbelöningar

Utvecklat och publicerat av Psyonic, Rocket League är ett populärt fotbollsspel för fordon. Rocket League släpptes först för PlayStation 4 och Microsoft Windows och gav portar för Nintendo Switch och Xbox One. Ett år efter började 505 Games distribuera RL:s fysiska återförsäljarversion för XboxOne och PlayStation 4. 2016 skapades portar för Linux och macOS persondatorer. Men spelets onlinefunktioner kommer inte längre att fungera med dessa plattformar i mars 2020.

Den senaste uppdateringen för Rocket League överraskade miljontals spelare i versionen 1.73. Kanske har du hört det nyligen. Men hur fungerar det? Vad skiljer det från andra senaste uppdateringar? Varför ska du dra nytta av uppdateringen? Bra frågor, och du har kommit till rätt ställe! Läs vidare för mer information!

< span style="font-size:11.0pt">Esportsbutiken har nya artiklar

Med Rocket League version 1.73 har Esports Shop unika och otroliga föremål som du bör dra nytta av. Oavsett om du betalar RLCS säsong 9 eller vill förbättra din upplevelse, kommer de nya föremålen från pålitliga Esports Shop att vara till stor hjälp. Besök dem gärna för mer information. Se till att dela det du har lärt dig till dina vänner också.

< span style="font-size:11.0pt">En mängd nya lag

Mer än de överraskande objekten, ger RL version 1.73 nya team. eUnited och Pittsburgh Knights har vunnit enorma popularitet sedan lanseringen. Den goda nyheten är att det finns lag du bör känna till. Dessa inkluderar Veloce Esports och Team Reciprocity. Så, vad är ditt val? Oavsett om du väljer Pittsburgh Knights eller Veloce Esports är det roligt att ta upp ditt spelande.

< span style="font-size:11.0pt">Kvalitetsartiklar för olika lag

Det primära uppdraget i att spela Rocket League är att slå en boll i en motståndares mål och få poäng. När dina poäng ökar kan du låsa upp belöningar för att förbättra din prestation. Men det finns freebies. Faktum är att alla lag i Esports Shop kan njuta av Octane Decal, ARMR Wheels, Dominus Decal, Bionic Wheels, Player Banner, Patriarch Wheels och mer.

< span style="font-size:11.0pt">Fanbelöningar

Fanbelöningar är de andra sakerna att förvänta sig från Rocket League version 1.73. Men det kommer bara att finnas tillgängligt under Rocket League Esports. Så vidta åtgärder för att ta chansen.

< span style="font-size:11.0pt">Bugfixar

Trött på de målade ljushastighetsspåren? Eller besviken över processen att köpa Rocket Pass Tiers? Oavsett vad fallet kan vara, fixade RL:s senaste version dem alla. The Painted Lightspeed Trails är mer estetiska. Dessutom kommer Pro Tier-miniatyrbilden inte att ha något fel.

För att få annan information om Rocket League, tveka inte att bläddra i vår bloggsektion. NJUT AV!

 

More posts
13 mars 2022

COD Mobile - Vad är TDM?

Vid lanseringen har COD (Call of Duty) mobil fem aktiva spellägen tillgängliga för dig att spela. Det är de   Dominans · Deathmatch · Frontline · Hardpoint Och fokus i den här artikeln, team...
Read more