Rocket League: Tips för nya spelare

Rocket League blev känd på grund av RLCS eller Rocket League Championship Series. Det är ett av de fantastiska spelen som de flesta vill spela. Det erbjuder spel som är beroendeframkallande, snabba och korta. Alla nybörjare kommer säkert att bli besatta av beats, och de kommer att göra sitt spel bättre. Detta spel främjar att ha socialisering med andra människor. Det hjälper spelarnas mentala hälsa genom beslutsfattande. Vissa nya spelare kan dock tycka att det är ett svårt spel, men under spelandet kommer de att märka att de har njutit av det.

Här är några av tipsen som hjälper nya spelare eller till och med dig:

•    Anpassa din kamerainställning

Innan du går ut på arenan är det ett måste att ta dig tid i träningsläge. Det kommer inte bara att hjälpa dig att bli bekant med spelets olika mekaniker, utan det kan också hjälpa dig att ställa in din kamera bättre. Kamerans avstånd kan ändras från bilen, inklusive synen på fältet, kamerans vinkel och så vidare. Dessa är alla viktiga saker som spelare måste tänka på eftersom det kommer att påverka deras syn på spelet. Ju fler spelare kan se det, desto mer kan de spela bättre.

•    Lär dig hur du roterar

De nya spelarna måste ägna särskild uppmärksamhet åt sin position. Alla medlemmar i laget måste rotera ordentligt, oavsett om de spelar 4v4, 3v3 eller 2v2. Målet för laget får inte vara obevakat. Om en spelare försöker pressa sig upp till offensiven, bör det finnas en spelare som kommer att vara kvar på baksidan för försvaret. Detta är gemensamt för 2v2, men alla spelare måste anpassa det för att säkerställa att de har spelaren som kommer att skydda deras mål.

•     Spara din värdefulla boost

Boost är en av de viktigaste resurserna i Rocket League. Även du märker att det omedelbart kan generera. Vanligtvis finns det tillfällen då du inte behöver någon boost för att använda. Då kommer det att få dig att kämpa för att försvara och få tillbaka ditt mål. Det är ett måste att spara boosten snarare än att alltid använda den. Kom ihåg att behålla din boost eftersom du inte vet när du kommer att använda den. Att förbereda sig i varje situation är det bästa du kan göra för att uppnå ditt mål.

Använd inte en boost hela tiden; istället kan du använda utfallet framåt. Du måste hålla joysticken framåt samt dubbeltrycka på hoppknappen. På så sätt kan du få din topphastighet som är precis som på din boost.

Lär dig hur du hittar sätt och hur du effektivt använder de olika föremålen i spelet i varje situation du befinner dig i under spelet.

En av de bästa strategierna som nya spelare kan göra är att stjäla styrkan från sina motståndare. De kan göra det så länge de inte bryter sin rotation.

Dessa tips kommer säkert att hjälpa de nya spelarna, och om du är en av dem, tveka inte att fråga proffsen. De kan hjälpa dig att göra framsteg eller till och med bli ett proffs.

More posts