Rykten om att KennyS lämnar G2 Esports

KennyS har faktiskt varit bänkad från G2-listan efter att ha varit i den aktiva lineupen i fyra år. Detta hände eftersom laget hade några ganska underväldigande resultat nyligen.

 

I hans ställe, du ska se JaCkz; han återvänder efter att ha varit på G2-bänken i tre månader. När den primära AWP-spelaren lämnar kommer Niko att bli en hybrid Rifler- och AWP-blandning. Denna övergång är till för att hjälpa JaCkz inom teamet.

 

The Nitty Gritty< /span>

 

Kenny Schrub, känd i spelvärlden eftersom KennyS officiellt har blivit bänkad från den aktiva lineupen (CS:GO) av G2 Esports. I hans ställe kommer du att se Audric Jug, även känd som JaCkz. Han var nyligen bänkad i tre månader och tar nu KennyS plats. Med det kan KennyS använda denna tid för att utforska andra alternativ med olika organisationer.

 

Det var en öppen AWP-roll för G2-teamet. Nikola Kovac (Niko) kommer att övergå till en hybridroll som Rifler och AWP. Därför kommer G2 inte att ha en dedikerad AWP-spelare i sin aktiva lineup. Kommer detta att orsaka problem? Vi är inte säkra.

 

Det här draget kom rätt efter att laget hade ganska svaga resultat och en hög prestationsminskning. Det var efter att de tog emot Niko från Faze under sista delen av 2020 och sedan bänkade JaCkz tillbaka i december.

 

Bye-Bye KennyS

 

G2 meddelade nyligen att den långvariga AWPer kommer inte längre att spela i CS:GO-laget i några framtida matcher. Även om KennyS kan komma tillbaka senare, är detta osäkert. Till slut flyttades den franske AWP-spelaren till bänken efter att laget drabbats av ganska dåliga resultat under säsongen 2020.

 

Även om de klarade sig bra i november flyttade laget långsamt ner till den åttonde positionen i februari i år.

 

Vad tränaren säger

 

Huvudtränaren för G2 är Damien Marce (MaLeK). Han hade några saker att säga om beslutet att bänka KennyS. Även om han tycker att KennyS är en pelare för G2-laget och en legend, så känner han att AWPer borde leta efter ett nytt hem. Alla vill att KennyS ska stanna i toppen, och det händer inte för G2 just nu. Andra teammedlemmar uttryckte samma åsikter.

 

Vi är säkra på att de vill att KennyS ska lyckas, men vi undrar också varför de tog ett så drastiskt tillvägagångssätt. De kommer garanterat att dra sig ur den här svackan, men de kanske inte kan få tillbaka KennyS.

More posts