Så här betalar du med Paysafecard

Kära inkallare! Här ska jag ge dig en kort guide om hur du betalar för våra tjänster med Paysafecard på vår sida. Anledningen till detta är att Paysafecard inte tillåter betalning för onlinespeltjänster på deras plattform, men i det följande kommer jag att ge dig ett sätt att kringgå denna regel.

Det finns för närvarande två sätt att betala med PSC. Om du kommer från Europa måste du tillfälligt välja betalning via Skrill.

1, Skrill – Det rekommenderade sättet

Du kommer att behöva ett Skrill-konto för att fortsätta med stegen nedan. Här kan du registrera ett konto om du inte har ett ännu .

 1. Logga in på ditt konto på följande länk: https://account.skrill.com /wallet/account/login/
 2. När du har loggat in, klicka på "Sätt in" i menyn till vänster och välj sedan Paysafecard. (KLICKA HÄR FÖR ATT SE BILDEN)
 3. Fyll i önskat belopp och klicka på "Nästa" (KLICKA HÄR FÖR SE BILDEN)
 4. Du kommer att omdirigeras till Paysafecards webbplats för att slutföra insättningen till ditt Skrill-konto. (Du behöver inget PSC-konto för att slutföra transaktionen).
 5. När pengarna väl har satts in på ditt Skrill-konto kan du nu betala med ditt saldo på vår webbplats. Välj G2A Pay i slutet av kassan och välj Skrill när du omdirigeras till G2A.
 6. Och allt är klart! Din beställning bör visas under de följande minuterna i medlemsområdet. Håll ett öga på din inkorg!

2, G2A Pay ( INTE LÄNGRE TILLGÄNGLIG )


Först och främst kommer du att behöva ett G2A Pay-konto för att slutföra dessa steg:

 1. Besök följande länk: https://pay.g2a.com/panel/index
 2. Om du redan har ett konto, logga in. Om du inte har ett, registrera det själv.
 3. När du är inloggad klickar du på "Lägg till pengar i navigeringsfältet till vänster. " (KLICKA HÄR FÖR ATT SE BILD)
 4. Välj det belopp du vill lägga till och slutför betalningsprocessen med PSC. (Du måste registrera ett Paysafecard-konto för att använda din kod om du inte har ett ännu).
 5. När du har lagt till mynten i din G2A-plånbok, gå till vår webbplats, gå igenom kassan och välj G2A som betalningsmetod. När du omdirigeras till G2A väljer du G2A Wallet som betalningsalternativ och slutför transaktionen.
 6. Och allt är klart! Din beställning bör visas under de följande minuterna i medlemsområdet. Håll ett öga på din inkorg!

Tack för att du läser den här guiden och låt oss veta om du har några problem med den här processen. Vi är alltid redo att hjälpa till på livechatt, e-post och på Facebook!

More posts