Saker att göra när du vill hålla dig på toppen av League of Legends

Tenderar du att bli arg när du spelar League of Legends? Eller är du den där spelaren som alltid är rädd för att närma sig sina fiender? Tja, om du har någon av dessa attityder, så är du inte den bästa lämpade för att spela spelet. Tilting är det värsta som en spelare kan göra medan spelet pågår. Vet du att dina strategier och kontroll kommer att påverkas av dina känslor? Ibland är det avgörande att ta en paus när ditt hjärta pumpar och du är för intensiv för att hantera din karaktär.

Det finns ingen anledning för dig att luta under spelet. Först och främst, tänk på vilken inverkan det har på dina tekniker. Kan du tänka på rätt sätt och ta fram en bättre strategi? Du kommer att märka att lutning bara kommer att göra spelet värre. Det kommer att få ditt fokus ur spelet och istället äta upp dig! Försök att bli lugn, eller ta en paus när det behövs. Om du ser att du har förlorat i matchen i två på varandra följande matcher är det dags för dig att sätta dig ner och koppla av innan du börjar spela igen.

Har du testat att se dina repriser direkt efter ditt spel? Om inte, så bör du prova! Tack och lov släppte utvecklaren av LoL ett replay-system där du kan se det förra spelet. Det hjälper dig att upptäcka dina misstag så att du får en idé om hur du rättar till dem. Men om du tror att du gjorde det rätt och du fortfarande misslyckades, kan du skapa en bättre strategi för att ändra dina trick. Och det kommer att lära dig en läxa att inte upprepa samma misstag. Tänk på vad du kunde ha gjort annorlunda om du var i samma situation igen.

Se till att inte dö! Det betyder att du inte ska vänta på att din hälsa ska bli dålig innan du skapar en annan strategi. Du kanske inte uppskattar fiendernas agerande men du har fortfarande möjlighet att skapa ett säkrare sätt att lura din fiende. Tänk på att det är bättre att överleva än att döda motståndarna, särskilt när du har dålig hälsa.

Det kräver ansträngning och implementering av dessa tips för att klättra i de högre rankningarna. Om du är seriös nog att öka din statistik, fortsätt att lära dig mekaniken, fokusera och träna!

More posts