Sätt att förbättra din prestation på League of Legends

Jag vet varför du läser den här artikeln just nu, det är för att du behöver några tips för att förbättra din prestation när du spelar League of Legends.

Portvidarebefordran

Termen "port forwarding" syftar på att inte kontrollera din router varje sekund av dataanvändning som kommer ut och in på din PC eller dator. Varje router har unika egenskaper. Därför rekommenderas det att du letar efter en pålitlig och pålitlig.

Tweak Windows 7

Att ändra ditt Windows 7 kan vara ett av de bästa stegen du kan göra för att förbättra nivån på dina spelprestationer. Att justera det kommer att kräva din tid, men när du är klar med det kommer hela din dator eller dator att fungera snabbare som du tror. Hur gör man detta?

Justera dina bärbara datorer eller strömplan – klicka på ikonen Power Plan eller batteritecknet på kontrollpanelen och ändra det till "Hög prestanda."

Justera dina ljud och effekter – sök efter termen "Prestanda" i sökfältet och klicka på "Justera utseende och prestanda för Windows." Och leta efter rutan som har märket "Justera för bästa prestanda." Efter det, gå till fliken "Avancerat" och se till att du redan har markerat "Program." Och gör din bakgrundsfärg till "Personlig" som du kan göra när du trycker på skrivbordet. Gå till kontrollpanelen, leta efter "Ljud" och välj "Inga ljud."

Var den vänligaste spelaren i spelmiljön

För att öka din spelprestanda måste du vara den vänligaste spelaren i League of Legends spelmiljö. Men det betyder inte att du måste ge många komplimanger till dina medspelare. Men du kan vara den vänligaste spelaren om du kommer att vara den som kommer att ta bort argumentet mellan de två olika spelarna. När någon skapar ett bra jobb, berätta för honom eller henne att det är ett "bra utfört jobb". Och om det finns någon som inte vet hur man spelar spelet, lär honom eller henne. Dessa händer vanligtvis i Silver- och Bronsligan. Du kan förklara för dem hur de kan förbättra sitt spelande. Du kan säga till dem: "Börja inte trolla; genom att göra det kommer du att förstöra spelet för oss alla.” "Du köper fel vara; det här är varan du bör köpa." "Snälla, gå och krama ditt torn. Vi kommer att försöka döda och bära din körbana efteråt.”

Var inte en girig mördare, bara fokusera på dina spelmål

Detta är det viktigaste tipset du bör känna till när du spelar League of legends. Men ändå finns det massor av spelare som brukar göra fel. De flesta LoL-deltagare dör bara för att ha fler dödsfall jämfört med de andra spelarna. Men som ett resultat av deras girighet, snarare än att döda sina motståndare, kommer de att dö omedelbart. Därför måste du bestämma de saker du behöver döda. Och dessa kan vara undersåtar, mästare, torn och nexus.

More posts
13 mars 2022

Dota 2 E-Sport

E-sport är väldigt populärt nuförtiden, kanske för att det förklarar barnens och ungdomarnas kärlek till datorer och prylar. Dota 2 är en av de mest populära e-sporterna som nästan alla spelar online....
Read more
13 mars 2022

Fortnite Creative Mode-spel

Kreativt läge är ett spel som låter spelare skapa vad de vill. Det här är ett läge som många spelare i både Battle royal och Save the World har frågat efter i ungefär ett år nu, men eftersom vi vet ex...
Read more