Secrets of Getting Ahead på League of Legends

I League of Legends räcker det inte att spela ensam för att komma vidare i striden. Du kommer inte att tävla med dig själv eller systemet, men du måste slå de andra karaktärerna som, precis som du, vill vara i toppen. Här bör du komma överens med andra skickliga spelare, så utan ordentliga färdigheter och förståelse för hur det här spelet fungerar kommer du att känna dig överväldigad av de svåraste delarna av spelet. Innan du hoppar in i den verkliga världen av LoL, här är några riktlinjer att ta med dig!

Inköpskontroll och rosa avdelningar

De flesta spelare vill hitta ett enkelt sätt att uppnå saker i spelet, oavsett om det handlar om att höja nivån eller uppgradera deras färdigheter. Och den här är en av de enkla men försummade lösningarna ibland. Inköpskontroll hjälper dig att visualisera din fiendes plats och rörelser. På så sätt kan du snabbt hitta det bästa området att positionera dig för att hålla dig vid liv tills spelet är slut. Totem-avdelningar är avgörande för att få fördelar gentemot dina motståndare.

Håll på dina mål

Eftersom LoL är ett spel för lag, se till att du kommunicerar med dina medspelare. Använd varandras färdigheter och styrkor för att arbeta effektivt och slå dina motståndare. Berätta för dem om dina planer, och om du har föreslagit att det kan hjälpa din grupp, tveka inte att lära ut den strategin.

Samla ihop guld eller andra föremål

Vissa spelare underskattar denna strategi. Men tänk på att ackumulering av guld och andra föremål kommer att hjälpa dig när du inte har något att lita på. Att tjäna guldbonus kommer att öka dina resurser och när du väl är utrustad med värdefulla föremål i uppdraget har du något att vända dig till när det behövs.

Välj en mästare och bemästra dess mekanismer

Med över 140 tecken att välja mellan behöver du faktiskt inte använda alla. Du behöver bara välja en eller två som du kan använda regelbundet och lära dig hur det fungerar. Fokusera på hur man kan öka det eller hur man gör det bättre. Ta reda på flera sätt att anpassa sina färdigheter och se till att upptäcka dess svagheter och styrkor. På så sätt vet du när det är dags att attackera och när du ska röra dig med försiktighet.

Lär dig nya trick från andra.

Även om du tror att du är den bästa spelaren i laget, kom ihåg att du också kan lära dig vissa strategier om du håller ett öga på andra spelare. Ett av de bästa sätten att lära sig är att titta på Twitch-strömmar. Förstå de knep som du kan ha nytta av och försök tillämpa när det är din tid att slåss.

More posts
13 mars 2022

DOTA 2: Tips for Beginners

De flesta nya spelare ser DOTA 2 som ett av de extremt skrämmande spelen. De ser massor av föremål, många olika hjältepooler och hörde ibland från det giftiga samhället och skjuter snabbt upp spelet. ...
Read more