Spännande platser i Fortnite

Att välja plats i Fortnite är ett av de höga belönings- eller riskvalen när spelare har startat från en stridsbuss. Det rekommenderas att nybörjaren måste undvika namngivna och bebyggda områden eftersom det är de områden dit de flesta spelarna går.

Här är de främsta och bästa platserna i Fortnite:

Lata länkar

Detta är en lyxresort som kommer med de olika golfbanorna samt barnvagnar när man kör runt.

Dödliga fält

Den här platsen kan ge spelare med fantastiska partier och brigglador att plundra. Det är land nära kullarna för att ha bättre överblick över andra spelare.

Flush Factory

Den utmanande platsen för många spelare att landa på. Den kommer med en relativ brist på avstånd och plundrar i mitten.

Fet groove

Den här platsen har ett bra byte och bostadsområde på den smaksatta kartan över varje snabbmat.

Lonely Lodge

Här finns det olika bra loots och ganska tysta alternativ eftersom de flesta spelare väljer Retail Row i närheten.

Paradise Palms

De här platsfunktionerna i Fortnite är svaret på PUBG:s episka Miramar. Detta kommer i ökenbiomets centrum i det sydöstra hörnet av kartan.

Pleasant Park

De flesta betalare kan landa på den här platsen med många tak, och de kan använda sin hacka för att slå sönder vägen, så att de lätt kommer till bytet.

Detaljhandelsrad

Om du är en spelare som vill plundra i en byggnad är detta det perfekta alternativet för dig. Denna plats har många byggnader. Detta är dock innan man får slickedelningen av det anständiga hagelgeväret. Då är det användbart inom närområdet.

Wailing Woods

Det här bytet är en lite tyst skrämma snarare än i några primära områden i den skogsbeklädda zonen. Lyckligtvis finns det olika platser som spelare kan använda för att gömma sig.

Dusty Divot

Den här platsen växer nyligen efter att meteorskuren i säsong 4 gjorde den förödelse. Om du är nybörjare på att spela Fortnite måste du se den här platsen som den hektiska platsen.

Salty Springs

Den här platsen har olika överraskande bröstspawn och vapen. De flesta spelare tenderar att landa här på grund av dess lutande eftersläpande.

Tomattemplet

Det finns inga belastningar här på den tidigare inkarnationen av townshipen. Idag har det det större templet att erbjuda tillsammans med de höga möjligheter och effektiva huvudtemplet för en lång rad skicklighetskombattanter.

Lyckolandning

Det här området är medelstort och vackert levande. Den har också ljusa blommande träd samt stora himmelslyktor. Spelarna kan hitta massor av utspridda byten här.

Junk Junction

Detta är ett skrotområde som har få chanser att plundra och har en nordvästlig, avlägsen plats som kan innebära nackdelar för vissa spelare.

Haunted Hills

Vissa spelare har precis förbisett detta område, men nybörjare måste välja att landa på denna plats.

Snobby Shores

Denna höga byte har burb-paket som är både attraktiva och charmiga. Spelare måste vara redo att packa sin hacka och sedan springa när stormens öga rör sig på kartans andra sida.

More posts