Tekniker för att få ett framgångsrikt spel i Destiny 2

Vill du dominera i ditt Destiny 2-spel? Sedan måste du lära dig att använda tålamod och viktiga tekniker för att vinna ditt spel. Följande är några av de bästa teknikerna och knepen för att förbättra ditt spel.

< span style="font-family:"Cambria Math",serif">Använd din X-axel

Destiny 2 är en spel för skyttar. Den använder vertikala och horisontella siktlinjer. Med det måste du veta hur du drar fördel av spelet. Du kan använda mobilitetsalternativ som flygning, ihållande svävning och trippelhopp.

Du kan möjligen förlora handlar om fienden är på marken. Lyckligtvis kan du använda viktiga tekniker som scouting, ompositionering och skott före engagemang på avlägsna fiender. Du kan också sväva ovanför dörrar med hagelgevär eller fusionsgevär.

< span style="font-family:"Cambria Math",serif">Välj dina strider klokt

När du börjar spela Destiny 2, du måste klokt välja dina strider. Du får inte vara rädd för att fly. Observera att spelet handlar om omplacering, ompositionering och överlevnad. Du kan tillåta Guardians att bränna sig själva än att kasta dig för att slå döda.

< span style="font-family:"Cambria Math",serif">Du får inte vara självisk

Destiny 2:s poängsystem belönar spelare lika för dödar och assist. Du måste spela som ett lag för att slå fiendens lag istället för din personliga ära. Det är också bra att vara flexibel. Du kan byta till en Scout Rifle för att ta bort skadan innan den slår in. Du måste vara samarbetsvillig, anpassningsbar och spela smart för att förbättra din statistik i spelet.

< span style="font-family:"Cambria Math",serif">Respektera Choke Points

Destiny2 kommer med olika flankerings- och ingreppsvinklar. Kom aldrig in i ett möte på 2 scoutgevär. De flesta strider kommer med centrala choke-punkter som kan vara ett fokus på de flesta engagemang. Du kan bli frustrerad om du fastnar mitt i köttkvarnen.

Ibland går ner i ett specifikt område är bättre och låt dina fiender bryta sig mot dig i vågor när du plockar och befäster dem. Om du vet att din fiende bara kan närma sig från 2 eller 3 vägar, kan du enkelt försvara den jämfört med att förutsäga radarsväng från 6 vinklar. Så du måste spela smartare och titta in i rörelsespåraren för det mesta.

< span style="font-family:"Cambria Math",serif">Lita inte för mycket på sprint

Du kan se mer leg pansarföremål eftersom spelet utökar sin exotiska pool. Även om den har fantastiska funktioner måste du vara försiktig med att springa till skottlossning. Därmed kan du eventuellt förlora spelet.

More posts
13 mars 2022

Värdera Wise Guide

Sage är Valorants val av supporthealer, som tar tag i sina lagkamrater för att ge stöd och värde utöver bara bli dödade. Tänk på henne som en Mercy förutom med bättre mångsidighet.   Hon är en före...
Read more
13 mars 2022

Vad betyder smurfning?

Smurfing är en vanlig praxis som utförs av spelare i olika konkurrenskraftiga videospel. Spel som League of Legends, DOTA, Call of Duty, Counterstrike och Rainbow Six Siege har alla en smurfkultur ino...
Read more