Testade och beprövade strategier för att förbättra din prestation vid Counterstrike: GO

Flera professionella spelare i CS:GO blev inte experter utan att öva eller genomgå svårigheter när de var nybörjare. Ingen kan spela CS:GO och bli den bästa spelaren för bara en natt. Det tar tid och uthållighet för dig att nå eller överträffa ställningen för de veteranspelare vi har nuförtiden. Kolla in de här tipsen som de flesta veteranspelare gjorde när de precis har börjat lära sig processen med CS:GO.

Tävla med spelare som spelar bättre än du.

Det är ett utmärkt sätt för dig att bli utmanad, och samtidigt lära dig några tekniker av dem. Även om du förväntar dig att du kommer att förlora när du spelar med människor som är bättre än dig, är en fördel du kan få självdisciplin. Det kommer att ge dig en naturlig känsla av att du måste tävla och överträffa dem. Låt det vara din träningsplats för att uttrycka det bästa i dig.

Bemästra de högkalibriga vapnen.

Under spelet måste du använda olika typer av vapen för att skjuta din fiende. Därför är det viktigt att lära sig var och en av dem innan du går in i den riktiga matchen. På terroristsidan måste du använda AK-47 medan du på CT-sidan kan behöva M4A1-S eller M4A4. Å andra sidan, om du spelar AWP-rollen kan du behöva AWPer. Du kan också behöva lära dig andra typer av vapen med speciella funktioner när du når de avancerade leden.

Upptäck vändningarna i CS-ekonomin.

Pengar är också något som du bör tänka på när du spelar CS:GO. Oavsett om du vinner eller förlorar kommer du fortfarande att få lite pengar. Men självklart ska den större summan gå till det vinnande laget. För att göra ledningen mer effektiv bör du se till att ditt lag har tillräckligt med pengar så snart den första omgången startade. Det kommer att göra det möjligt för de andra medlemmarna att utrusta sig själva med rätt redskap när det behövs.

Koordinera ordentligt med ditt team.

Eftersom CS:GO är ett spel för flera spelare bör var och en av er överväga medlemmarnas roll och status innan de fattar ett beslut som att köpa ett vapen. Låt oss säga att en av er redan har en AWP-pistol, det betyder att du måste köpa en annan. Om du tror att en av dina lagkamrater inte har tillräckligt med pengar men han behöver köpa ett vapen, kan du köpa flera vapen om du har tillräckligt med pengar då, ge en till honom.

More posts