The Future of Destiny 2 – Vad kan vi förvänta oss?

Sedan lanseringen 2014 har Destiny 2 blivit ett mycket populärt skjutspel med ett enormt, vidsträckt universum. Det har släppts ganska konsekventa uppdateringar och patchar sedan spelet kom ut, och dessa uppdateringar har varierat. Mindre uppdateringar har gjorts tillgängliga med några månaders mellanrum, med större uppdateringar och expansioner som också kommer ut mer sällan. I det här skedet verkar det troligt att Bungie, utvecklaren av Destiny 2, har för avsikt att hålla spelet relevant på detta sätt tills nästa generations konsoler kommer ut – troligen någon gång under 2022.

 

Bungie har nyligen tillkännagett något av en färdplan för framtiden för Destiny 2. Utvecklaren uppgav bland annat att den har för avsikt att släppa tre stora expansioner för Destiny 2 mellan nu och 2022. Även om släppdatum för dessa expansioner inte har släppts ännu, har Bungie bekräftat sina planer för var och en av dem, samt förnekar alla avsikter att släppa en Destiny 3.

 

Beyond Light och nya berättelser

 

Den första expansionen av Destiny 2 heter Beyond Light—denna expansion kretsar kring en ny förlängning av den befintliga handlingen och konceptet med mörkret. I Destiny 2 är mörkret mer än bara frånvaron av ljus - det är en gammal, ond kraft som spelaren försöker kontrollera eller kämpa mot. I Beyond Light blir en ny destination också tillgänglig - en måne som heter Europa.< /span>

 

Det verkar tydligt att Beyond Light kommer att bli en berättelsetung installation i Destiny-serien. Den här expansionen ser ut att utöka de befintliga handlingslinjerna som Budgie har byggt och tar till och med tillbaka en gammal karaktär från Destiny 1. The Exo Stranger var en favorit hos fans i Destiny 1, och den här karaktärens roll kommer att bli avgörande i nya Destiny 2 expansion. Beyond Light syftar också till att konkretisera ursprunget och källan till karaktärens krafter, samt att förklara hur de fungerar.

 

The Destiny Vault< /span>

 

Budgie har också tillkännagett ett nytt "valv" för Destiny-innehåll. Detta valv ska tillåta spelare att få tillgång till olika delar av Destiny, både från Destiny 1 och 2. Enligt Budgie är syftet med valvet också att hålla filstorlekarna mindre och begränsa nedladdningstiden för spelare som är nya i franchisen. Valvet ska också göra det mycket lättare att konsolidera innehåll och uppdateringar för de olika spelen och deras expansioner.

 

Nya konsoler

 

Såsom det ser ut nu har Budgie inte meddelat när man tänker göra Destiny 1 eller 2 tillgänglig för nästa generation av konsoler, som bör komma ut 2022. Dessa konsoler är Xbox X och Playstation 5. Som sådana är det för närvarande svårt att säga hur dessa nya uppdateringar kommer att fungera på nästa generations konsoler och hur de kan påverka övergången av Destiny-serien till de nya konsolerna. Det visar oss dock att Budgie har för avsikt att hålla Destiny 2 vid liv med nytt innehåll, och det verkar mycket troligt att övergången till nästa generations konsoler bör vara välplanerad och koordinerad.

More posts
13 mars 2022

Klassguide för Overwatch

Det här inlägget är värt läsning av både nybörjar- och expertspelare på Overwatch. Detta är lämpligt för dem som letar efter sätt de kan göra för att förbättra sitt spel eller lära sig en ny roll på s...
Read more