The Hidden Secrets of Overwatch

Det här spelet skapades av Blizzard entertainment och släpptes i maj 2016. Detta är ett lagbaserat förstapersonsskjutspel. Detta är ett spel som har flera plattformar och ett antal spellägen, vardagligt spel och ett rankat spel. Den tilldelar sex lag, och varje spelare väljer från en nästan 30-tal karaktärer som kallas "hjältar".

ÖVERVATTNINGSTECKEN

Ashe - skadehjälte, hennes fullständiga namn är Elizabeth Caledonia "Calamity Ashe" är en amerikansk revolverman och ledare för dödlägesgänget. Hennes vapen är huggormen, som kan repetera gevär som kan användas för en snabb eld på kort avstånd eller sedda långskott.

Bastion - är en stridsrobot som är en upptäcktsresande. Du kan faktiskt konfigurera om denna karaktär mellan en mobil form utrustad med en maskinpistol och en utrustad med en gut ling gun. Den hade också förmågan att självreparera och snabbt återfå hälsa och skador.

Doomfist – den nigerianskfödde Akande Ogundimu, en affärsman och en blandad kampsportare som blev legosoldat. Han hade en handkanon med kort räckvidd på handen som avfyrar ett stängt gevär som en burst och regenererar ammunition med tiden, den kan faktiskt ladda upp ett raketslag som får honom att gå framåt och slå mot en motståndare bakåt.

Genji- Genji Shimada är en japansk cyborg. Hans fästmetod är att kasta tre shurikens, antingen i snabb följd eller samtidigt som är horisontellt spridda. Han har förmågan att slå snabbt, vilket är ett snabbt käckt utfall med bra räckvidd. Deflect, är också en defensiv makt som kan projektilera fienderna med wakizashi, som är svärd som traditionellt tillverkas av japaner.

Hanzo - Hanzo Shimada, är en japansk bågskytt, lönnmördare och legosoldat. Han förvirrar faktiskt Storm-bågen och kan utföra specialiserade pilar som inkluderar Sonic-pilar som hjälper till att upptäcka fiender. Stormpilar som kan avlossa sex skott med full kraft i snabb följd. Han kan klättra i väggar, och slutligen har han den ultimata förmågan att drakslag, där han släpper lös en andedrake i spiral som kan gå igenom hinder för att hantera skadorna i en rak linje.

Junkrat - Jamison Fawkes, han är en australisk asätare, legosoldat och anarkist. Han har Frag launcher, som avfyrar granater och använder stålfällor och detoneras på avstånd. Hjärnskakningsminor, en gång dödade, släpps flera huvudgranater från hans kropp i hans sista försök att komma tillbaka med fienderna. Hans ultimata förmåga är RIP-däck ett självgående lastbilshjul laddat med sprängämnen som han manuellt kan styra och detonera.

More posts