Tier 2 Hero Class in Hearthstone: How to Play the Rogue Class?

Skurv är Warcraft-världens lönnmördare. De har stridsstilen som fokuserar på att ta itu med ett omedelbart slag med två dolkar med dubbla svingar under en konstant in- eller utstrid. Rogues har smygförmågan att de kan dölja sin närvaro för att cirkulera inom sina fiender. De använder den så att de kan vänta på bästa tillfälle att slå sin motståndare bakom.

Tyvärr spelar Rogues inte rättvist. De kommer att göra allt för att vinna, så att kasta sand och billiga skott är frågan. Även Rogues dödar inte omedelbart sin motståndare. De tycker om att lämna ett blödande och djupt sår som avslutar deras motståndare. Rogues har inte bara stridsfärdigheter, utan de anses också vara giftets mästare. De tenderar att göra dödliga blandningar som de använder för att belägga sina vapen. Generellt sett kommer gifterna att såra motståndaren, men det kan också hindra trollformning och kan göra dem krympande. Rogue-klassen i Hearthstone är Vallera Sanguinar. De flesta spelare kan avblockera den alternativa och kosmetiska Majev Shadowsong, en grov hjälte.

Minions

Goblin Auto-Barber

Det är en utmärkt tidig Minion som har en standard på 3/2 på varannan mana. Det hjälper till att tidigt förstärka de vapen som behövs av Rogues för att skydda sin bräda när spelet börjar.

SI: 7 Agent

Detta kan ta bort Minion, men det kan också lämna Minion på brädets sida när han spelar nästa. När det finns ett mynt kan det hjälpa det här kortet att spelas i nästa omgång och med en kombinationseffekt.

Trollformler

Ryggtag

Det är en av häftklamrarna på alla däck av Rogue. Det är billigt men ingår i den bästa sorten. I det tidiga spelet tillåter det borttagning, och det är en användbar metod för att ställa in valfri kombination. Spelkorten med en trollformel styrka kan till och med vara mer dödliga. Ta bort de olika skadorna som kan hjälpa till att avsluta motståndaren och ta bort Minions.

Mörda

Det är vanligare än som används för att ta bort alla besvärliga i det sena spelet; dock är det inte som magens polymorf eller shamanens hexadecimal, eftersom det inte eliminerar Deathrattles. Det är ett dyrt kort också. Sabotage är ett spännande alternativ när spelaren behöver möta som en klass med vapen.

The Best Decks of Rogue

Oudda skurk

Quest Rogue

Deathrattle Rogue

Deck List of Odd Rogue

1x dödligt gift

3x SI: 7 Agent

5 Myras instabila element

5x Vilespine Slayer

1x Kristalliserare

1x Dire Mole

1x Eldfluga

1x Glacial Shard

1x Southeast Deckhand

3x hench-Clan Thug

3x Tar Creeper

3x Vicious Fledgling

3x Void Ripper

5x Cobalt Scalebane

5x Fungalmancer

7x Blazecaller

9x Baku månätaren

Däcklista för Quest Rogue

2x förberedelser

2x Shadowstep

1x The Caverns Below

1x labbrekryterare

2x fan av knivar

1x Sonya Shadowdancer

2x Elven Minstrel

2x Försvinn

1x Valeera the Hollow

Däcklista för Deathrattle Rogue

0x Rygghugg

0x Förberedelser

2x Cavern Shinyfinder

2x Urtag

2x Sap

3x fan av knivar

3x Necrium Blade

4x Blightnozzle Crawler

4x Kobold Illusionist

5x Necrium-flaska

More posts
13 mars 2022

Berättelsen om Dota

Från en enkel mod för Warcraft III till ett av de bästa spelen genom tiderna, Dota är en mycket hyllad MOBA som har en fascinerande historia att diskutera. Medan den mest populära utgåvan just nu är D...
Read more