Tips för att bli en professionell spelare i spelet, Counter-Strike

Är du ett fan av Counter-Strike onlinespel? Vill du bli en expertspelare men har inga idéer om hur och när du ska börja? Jag är säker på att dessa tips hjälper dig att nå det du vill. Fortsätt läsa för att veta mer!

Skapa ditt liv genom att spela Counter-Strike

Om du vill bli ett proffs inom Counter-Strike, är det första tipset vi kan ge dig att satsa ditt liv i spelet. Det kan också leda till att du missar saker som händer i ditt verkliga liv. "Det finns många saker du kommer att gå miste om om du vill bli proffs som fester, vara med vänner och till och med möjligheten att ha en flickvän. Tid är inte bara ett krav, utan du måste också vara skicklig och kunna arbeta i en teammiljö,” som Asger Larsen, expert på SK Gaming, konstaterar.

Han tillade också att talang är mycket mer nödvändig jämfört med tid. "Allt handlar om hur begåvad du är för spelet. Vissa människor kommer att behöva mycket tid för att göra det stort, medan vissa kan hantera det på bara några år. Det bästa sättet att träna för att bli en professionell spelare är att spela i en konkurrensutsatt miljö mot människor på samma nivå eller en nivå över dig, så du lär dig något.”

Tänk att du är den bästa och kunniga spelaren

För att du ska vara en professionell Counter-Strike-spelare måste du tänka som om du redan är en expert. Du måste göra saker du inte ens gör för din tidigare spelupplevelse. Som Andreas, en av expertspelarna i Counter-Strike sa, "Gå till lokala LAN-evenemang, var konkurrenskraftig och delta i små turneringar online." "Bara genom att vara seriös med det har du en bättre chans: ofta är det inte organisationerna som känner igen dig utan de andra spelarna."

Det bästa sättet för nya spelare att bevisa sig själva är genom att spela mycket och delta i lokala LAN-evenemang. Om du visar att du kan förbättra dig och arbeta inom ett team finns det en god chans att ett bättre team kommer att plocka upp dig förr eller senare”, sa Asger och gick med på idén om Andreas.

Sätt upp ditt vanliga schema för att träna

De två Counter-Strike-proffsen säger att ett vanligt schema för att träna Counter-Strike onlinespel är precis som att ha ett heltidsjobb. De tipsade om att för att du ska vara en professionell spelare måste du spela minst 5 timmar varje dag. “För oss är det fem dagar i veckan med träning, som mestadels pågår från 17-23. Vi ägnar den här tiden åt att titta på andra motståndare och spela träningsmatcher mot andra lag,” tillade de.

Asger sa också att hans schema alltid kommer att variera beroende på de kommande evenemangen. Han konstaterade att "Förra året när vi tränade inför Dreamhack Winter 2014 skulle vi börja runt 17.00 och fortsätta till runt 02.00 varje dag. För ett normalt träningspass skulle vi börja runt 18.00 eller 19.00 och fortsätta till midnatt.”

More posts