Tips för att förbättra ditt spelande på Dota 2

För vissa människor kan Dota 2 vara ett enkelt spel precis som de andra, men för andra är det en mycket svårförståelig och komplex typ av online-videospel. Att leta efter din rätta väg till divisionen är det som du måste tas på allvar. Och om du är en Dota 2-spelare som vill gå upp men det är ganska svårt för dig att resa dig, då är jag säker på att det finns många verk som du har utfört fel.

Å andra sidan känner nästan alla av oss till de grundläggande reglerna och föreskrifterna för det nämnda spelet, men när det gäller att spela spelet med rätt hjälteval, tekniker och roller kommer många av oss att misslyckas med de saker som vi borde välja. Det finns massor av spelare där ute som väljer vissa saker som de tror är fördelaktiga för dem. Även om fördelarna ger dig är de saker som du bör följa, den viktigaste faktorn som du bör överväga när du avgör skälen till att göra det. Ett av de goda exemplen på det här scenariot är att du drar i smyg och hela dina lagkamrater försöker få ner sitt fiendetorn.

Det är också anledningen till att vi bedömer några anmärkningsvärda faktorer som vissa spelare i Dota 2 inte är medvetna om, medan vissa bara är okunniga om att följa den. Och om du är en typ av person som har svårt att öka din MMR, kan det vara bra för dig att läsa den här artikeln.

Kontrollera objekten för dina motståndarlag regelbundet

En av de saker som skiljer den bra spelaren i Dota 2 från den bättre spelaren är att vara medveten om hjältarna som sina motståndare valt ut. Detta kan ge dig svårt om du inte är medveten om vilka dina motståndares utvalda hjältar är. Och att utföra fjärilen för din fiende kommer att vara värdelöst om de har Monkey King Bar.

Bestämma var du ska avdelningen

De flesta kärnspelare och stödpersoner lägger vanligtvis en avdelning på sina preferenser och ignorerar vissa faktorer som leder till att de når idéer. För att göra detta är det enda du bör göra att kontrollera de tidigare områdena av avdelningens syn innan du placerar den över. Genom att göra detta får du informationen om området som du bör skydda när du redan lägger avdelningen. Det kommer också att hjälpa dig att välja potentiella Roshan-försök eller tidiga ganks om du använder avdelningarna smart.

Demontering av föremålen

När du har avslutat den första matchen måste du ta ett tufft beslut när du ska välja föremål för de sena spelen. Om du är spelets centrum kommer du omedelbart att ha de olika föremålen för det tidiga spelet som kommer att vara värdelösa för de sena spelen.

Och detta är också anledningen till att du bör notera de olika föremålen som du kan använda för de sena spelen. Massor av saker kan tas isär som du kan använda för att göra olika föremål. Du kan till exempel demontera Basilius-ringen och förvandla den till en Medallion of Courage.

More posts
13 mars 2022

Topp 2 hjältar i DOTA 2

Att spela ett onlinespel involverar olika karaktärer, avatarer eller hjältar. Alla dessa ger spelarna en exceptionell spelupplevelse. Ett av de bästa onlinespelen som använder hjältar och karaktärer s...
Read more