Tips för nybörjare i Apex Legends

Apex Legends är ett av de mest krävande Battle Royal-spelen som finns, och om du vill hoppa in i ett av de mest populära onlinespelen ger den här guiden dig viktiga tips för att hjälpa dig att blomstra i Apex Legends universum.

 

Bli bekant med legenderna och deras förmågor

 

Spelet introducerar totalt 12 karaktärer med olika förmågor. Alla karaktärer har olika spelstil, så att lära känna minst två till fyra karaktärers förmågor ger dig en mångsidig känsla för spel, och du kan förstå vad din konkurrent kan göra.

 

Använd skjutfältet

 

Apex Legends ger spelarna ett skjutfältsläge, och det här läget är ett viktigt verktyg för att förbättra dina färdigheter i spelet . Utbudet tillåter spelare att vänja sig vid det breda utbudet av vapen, mål, fiender, zip-linjer, rustningar, sprängämnen, helande föremål och legendariska föremål. Läget ger dig också chansen att experimentera med karaktärer, vilket hjälper dig att förstå olika karaktärers mekanik. Denna skjutbana kan hjälpa alla spelare som vill förbättra sin totala spelförmåga i Apex Legends.

 

Vän dig vid vapnen

 

Nu när du känner till skjutfältet, använd den för att bli bekant med alla vapen och föremål. Att bli bekant med alla fem vapentyper kan göra en nybörjare till en expert. Att lära sig vapenområdet och skadorna förbättrar spelarnas spel som du förstår, vilket är mer användbart i strider. Det är också viktigt att spelarna behärskar de olika siktena genom att använda rätt kikarsikten på vissa vapen; till exempel bör du använda ett rödpunktssikte i kort- och mellandistansstrider över ett långdistansfäste. Pip- och lagertillbehör är också viktiga för att förbättra ditt spel, eftersom de kan minska rekylen från vapnen, vilket ökar din noggrannhet under intensiva slagsmål. Varje föremål varierar mellan vanligt, normalt, episkt och legendariskt. Spelare kan lära sig att ha en episk aktie istället för vanliga aktier kan vara så mycket effektivare under strid.

 

Ha en exitstrategi

 

När man hoppar in i striden tilldelas spelarna ett lag, eller så kan du bjuda in vänner. Du och ditt lag måste vara koordinerade med varandra, men om helvetet brakar lös är det bästa alternativet att dra sig tillbaka och omgruppera. Denna taktik kan ge laget chansen att läka varandra efter en intensiv kamp och ger dig tid att lägga om strategier.

 

Stanna aldrig stilla< /span>

 

Alla Battle Royal-spelare borde veta att att hålla sig stilla är det värsta du någonsin kan göra. Se till att alltid flytta runt även om du känner att du har övertaget över din motståndare. Genom att flytta och hoppa runt gör det dig till en skrämmande motståndare att ta ner. För att ta denna fördel ännu längre, se till att du går till skjutfältet för att lära dig hur du bibehåller noggrannheten under dina manövrar. Denna färdighet ger spelare ett enormt övertag över motståndare under närkamper.

 

Stanna i cirkeln

 

Det är aldrig roligt att vara dödas av den ingående ringen, och det är avgörande att hålla ett öga på kartan så att du vet när du ska börja röra dig in i ringen innan nedräkningen når noll. Det räddar dig också från att bli ett enkelt mål för andra spelare när du försöker komma in i cirkeln.

More posts
13 mars 2022

COD Mobile - Vad är TDM?

Vid lanseringen har COD (Call of Duty) mobil fem aktiva spellägen tillgängliga för dig att spela. Det är de   Dominans · Deathmatch · Frontline · Hardpoint Och fokus i den här artikeln, team...
Read more