Tips vid plundring och landning: Apex Legends

Plundrings- och landningssystemet i apex Legends liknar förmodligen spelen i Battle Royale, men det gör skillnad i sin ton.

Spelare behöver inte leda något fall.

Den tredje personen får alltid en Jumpmaster som kan välja legenden. Om spelaren får en uppgift, men ändå inte vill ha något ansvar, kan spelaren ta bort positionen. Tryck på dess uppmanade knapp medan det finns en nedräkning bredvid karaktärens urvalsskärm.

När spelaren valde den tredje och låter Apex Legend automatiskt välja legenden, kommer den andra personen att få rollen som Jumpmaster.

Leveranssändning

När de landar på kungens kanjon kommer spelare att lägga märke till ikonen för förrådsfartyget på kartan. Detta visar slutdestinationen så att spelarna kan falla på sin väg och sedan landa på förrådsfartygets topp. Dessa typer av fartyg är certifierade höga loot-nivåer som förberedelse för den heta kampen. Det finns inga fallskador i Apex Legends så spelare kan känna sig fria att få en hög vapennivå och omedelbart kan hoppa över skeppet.

Dessutom måste spelare tänka på att andra motståndare också kan landa på deras förrådsfartyg. När saker och ting är för uppvärmda måste spelarna välja att hoppa över skeppet.

Lär dig varans färger

Spelare måste lära sig alla föremålsfärger av ammunition och sällsynthet. På så sätt kan det hjälpa dem att röra sig snabbare genom byggnader. När de har plockat upp sina vapen och de kommer att plocka motsvarande ammunition. Spelare prioriterar mestadels att få högre sällsynta bilagor.

Det här är en färgguide som kan hjälpa spelare:

Artikelfärger:

Vanligt = Grå

Sällsynt = Blå

Epic = Lila

Legendarisk = Guld/Gul

Ammunitionsfärger:

Hagelgevär = Burgundy/Röda

Ljusa rundor = Ljusbrun/orange

Energiammunition = Limegrön

Tunga rundor = blågrönt/blått

Spelaren måste se upp för några förrådsbehållare

Slumpmässigt finns det dolda förrådsbehållare i kungens kanjon. Det är ett måste för spelare att se upp så att de kan hitta dessa förrådsbehållare. Detta beskrivs som en stor och vit cylinder som liknar en soptunna. Dessa papperskorgar innehåller föremål som tillbehör, rustningar, ammunition och vapen. Dessa föremål kan hjälpa spelare att spela spelet. Spelare måste dock komma ihåg att andra spelare också letar efter dessa papperskorgar. Så om spelarna har hittat en av dessa förrådsbehållare måste de se upp för andra närliggande spelare eller lag.

Spelare måste röra sig snabbare för att hölstra sina vapen.

Spelare måste utmärkt träna på att hålla sina vapen dragna eftersom de inte vet när de kommer att behöva det. När spelare försöker fly i snabb flykt eller krympande cirkel från striden, måste spelarna veta att det krävs lite snabbhet för att hölstra sina vapen som kan rädda deras liv.

När de hölstrar vapnet måste de hålla Y på Xbox One, trycka på 3 på datorn eller hålla i triangeln på PS4.

More posts