Titanfall-referenser i Apex Legends

Många fans av Apex Legends har lagt märke till några Titanfall-referenser när de testade den nya Legend Fuses taktiska förmåga i säsong 8. Detta kan komma som en överraskning om du inte är en ivrig spelare, men de flesta superfans vet att lärdomsfyllt universum som finns i Apex Legends var baserat på händelser som hittades i Titanfall och Titanfall 2.

Det är uppenbart att utvecklarna av alla tre spelen, Respawn Entertainment, njöt av vad de skapade i Titanfall och Titanfall 2, eftersom de väckte många referenser till liv mer än 30 år senare när de skapade Apex Legends.

En djupgående titt

Med allt i beaktande utspelar sig Apex Legends och Titanfall i samma universum. På grund av detta kommer det oundvikligen att finnas gömda påskägg gömda i Battle Royale. Skaparna bakom dessa ägg fortsätter att gömma dessa referenser eftersom fans gillar att leta efter dessa dolda pärlor.

Varje säsong verkar ge sina egna unika referenser, vilket säkerställer att dessa små jakter förblir spännande. Vi har valt ut några av våra mest omtyckta referenser av Titanfall och Titanfall 2 i Apex Legends.

Referens för säsong sex: Rampart's Graffiti

Rampart är känt för att vara avataren som utför graffiti över hela World's Edge. Många fans märkte att en av bilderna på Ramparts graffiti hyllade huvudantagonisten i Titanfall 2, Kuben Blisk. Detta var en chockerande uppenbarelse för många fans, eftersom Rampart ses som ganska sorglös och rolig. Många var förbryllade över varför hon skulle lova trohet till Kuben Blisk, som var känd som en avskyvärd tyrann.

Referens för säsong åtta: The New Legend Named Fuse

Även om säsong åtta kom med otroligt innehåll, drogs fansen omedelbart till den nya legenden som går under namnet Fuse. Från början märkte fansen omedelbart hänvisningen till Titanfall när de utforskade den taktiska förmågan som explosivens expert, Fuse, erbjuder.

Utöver detta var en betydande skillnad mellan de andra Apex Legends och Fuse att den nya Legend's Knuckle Cluster-förmågan hade en annan ljudkö jämfört med andra Legends. Detta märktes under perioden då nedkylningstimern hade gått ut.

Många fans började göra jämförelser av Fuses taktiska klara ljud utan Apex Legends och drog slutsatsen att den nya Legenden har ett ljud som liknar ljudet av taktiskt som finns i Titanfall.

Våra tankar

Naturligtvis är Titanfall-referenserna som finns i Apex Legends otroligt minimala och betyder inte mycket för den vanliga människan. Vi visade det i våra två små exempel. I vissa fall kan du hävda att dessa exempel är en enkel sammanblandning eller en intressant slump. Detta orsakar en enorm debatt eftersom andra spelare tror att detta är en äkta referens till Respawns forna glans.

More posts
13 mars 2022

Vad är DOTA?

. Dota 2 har blivit populärt redan innan de uppfann de andra spelen. Det är beroende på grund av dess vackra grafik, karaktärer och spelutforskning. Vad är en M. O. B. A.? Om du ska spela Dota, är h...
Read more