Topp 2 hjältar i DOTA 2

Att spela ett onlinespel involverar olika karaktärer, avatarer eller hjältar. Alla dessa ger spelarna en exceptionell spelupplevelse. Ett av de bästa onlinespelen som använder hjältar och karaktärer som en del av spelfunktionerna är DOTA 2. Detta spel hade varit ett av de mest engagerande och topprankade spelen i hela världen. Många spelare och entusiaster hade köpt den på grund av dess kvalitetsfunktioner och spelupplägg. Men det som gör DOTA 2 exceptionellt är användningen av hjältar och avatarer som spelarna uppskattar. Med tanke på detta, här är de bästa hjältarna som används i DOTA 2.

•    Crystal Maiden

En av de mest förvärvade och topprankade hjältarna i DOTA 2 - Crystal Maiden. Även om det är ett stöd, ingår Crystal Maiden i poolen av DOTA 2-hjältar som anses vara ett gediget val, särskilt för nybörjare. Erfarna spelare är däremot oftast reserverade med stödroller. Även om den är till för att läka och springa runt alla, gör den fortfarande sin roll som monitor och stöd under spelet fantastiskt. Det kan hjälpa till att uppnå seger för hela laget, för det har utmärkt kontroll och prestanda genom hela spelet.

CM kan vara både en offensiv frontlinjekämpe och ett gediget stödval eftersom det anses som en mångsidig hjälte. CM har en fryskraft som saktar ner och bedövar fienderna och gör ett offensivt drag. En annan utmärkt förmåga som den här hjälten har är Arcane Aura, som låter lagkamrater eller vänliga enheter njuta av en förhöjd nivå av mana i det tidiga spelet. Initiering av poängen för få dödsfall och massa kan vara möjlig i Freezing Field.

Bäst med:

Lina

Juggernaut

Ursa

Bra med:

Phantom Assassin

Templarmördare

Slark

Dåligt mot:

BristleBack

Nyx Assassin

Clockwork

•    Omniknight

En annan effektiv och utmärkt hjälte att använda när du spelar DOTA 2 är Ominiknight. Denna hjälte tillhandahåller och fungerar som porten mellan defensivt och offensivt stöd. Omniknight har två färdigheter som är bra att tillämpa när du spelar DOTA 2. Den första är Purification. Denna färdighet låter spelaren hela de allierade samtidigt som han hanterar skadorna i området i närheten där fienderna lurar. Denna grundläggande färdighet är otrolig på grund av att den ger ren skada utan magi eller rustningsmotstånd för att rädda motståndarspelarna. Omni-riddarens andra färdighet är Repel. Denna färdighet betraktas som rent stöd. Hjälten ger fullt skydd till alla mål som rör sig. Men att använda denna färdighet kräver tillräckligt med uppmärksamhet och försiktighet för att ett felklick kan bli immun mot magi.

För ultimat skydd kan en skyddsängel tillkallas av riddaren. Den här skyddsängeln ger hundra procent immunitet mot skadan till hjälten och andra allierade.

Också den passiva förmågan hos Omni, som är Degen Aura, kan försvaga eller bromsa fienderna från att komma nära dem. Med detta är en bättre chans att uppnå seger möjlig.

Bäst med:

Pudge

Huskar

Phantom Assassin

Dåligt mot:

Oracle

Trollkarska

DOTA 2 Invoker

Bra emot:

Lifealer

Spöke

Phantom Assassin

More posts