Topp 5 Call of Duty-spelare genom tiderna

Call of Duty har funnits sedan 2003. Ursprungligen utspelade sig i andra världskriget, dagens COD har ett spel som utspelar sig i modern tid. Sedan många år tillbaka har det lockat de bästa spelarna från olika hörn av världen. i den här artikeln presenterar vi de 5 bästa COD-spelarna genom tiderna.

< span style="font-size:11.0pt">Ian Crimsix Porter - I decennier har Karma hade varit COD-spelare nummer ett. Men saker och ting har förändrats idag. Ian Crimsix Porter är den enda mannen som kan ersätta Karma. Som spelare vann han cirka 31 stora mästerskap. Han var tvåfaldig världsmästare och fungerade som en viktig medlem av compLexity-dynastin. Med sin talang och prestation inom området är han nu dubbad som den största spelaren inom COD.

< span style="font-size:11.0pt">Damon Karma Barlow - Populär som GET, Damon Karma Barlow är den enda trefaldiga världsmästaren i COD. Han var medlem i OpTic Gaming-teamet under andra världskrigets säsong. Efter några år förlorade han sin plats. Sedan rekryterades han som medlem i Black Ops 4.

< span style="font-size:11.0pt">Seth Scump Abner - Abner är den tredje bästa COD-spelare. Men när det gäller popularitet är han först på listan. Mer än färdigheterna har han en levande personlighet som fångar uppmärksamheten från sina miljontals prenumeranter på Twitter, YouTube och andra sociala medieplattformar. Som världsmästare har Seth Scrump Abner vunnit det näst största antalet mästerskap bakom Ian Crimsix Porter. Han är också känd för sin råa vapenskicklighet.

< span style="font-size:11.0pt">Jordan Jkap Kaplan - En annan fantastisk COD-spelare är Jordan Jkap Kaplan. De senaste fem åren har han vunnit Champs två gånger. Under Ghosts kunde han inte vara med i den stora finalen. Han landade bara på sjätte plats. Under andra världskriget kom han på 5:e plats. För närvarande är Jkap medlem i eUnited.

< span style="font-size:11.0pt">Matthew Formal Piper - Matthew har varit en av Slashers utmanare för bästa AR de senaste åren. Han fungerade som ett Halo-proffs i Ghosts. Efter det blev han medlem i OpTic Gaming. Med sin prestation och engagemang under laget är han säkerligen en av de största COD-spelarna.

Andra kända personligheter inkluderar Patrick Aches Price, James Clayster Eubanks, Austin Slasher Liddicoat, Bryan Apathy Zhelyazkov, Jonathan John Perez, Nadeshot och fler.

För att lyckas som COD-spelare kan engagemang och träning vara avgörande.

 

More posts