Topp 5 supporthjältar som alla spelare behöver

Kampen har börjat och två lag siktar på att vinna Overwatch-matchen. Sedan gör tankkaraktärerna sina drag och utdelar allvarlig skada på dina hjältar.

Så, plötsligt, kliver healers eller stödhjältar in på fältet och helar laget. Du är glad att se att ditt lag är okej och kampen fortsätter.

De flesta spelare befinner sig i det scenariot där förödande attacker nästan dödar dina hjältar på planen. Men tack vare supporthjältarna är ditt lag säkert och redo att slåss igen.

Stödhjältar håller sitt team säkert och vid liv. De tillhandahåller också viktiga verktyg som deras lag behöver för att överleva matchen. Framför allt – supporthjältar är alltid tillförlitliga för att hålla din vinnande fördel nära dig.

Här är topp 5 över de mest anmärkningsvärda supporthjältarna i Overwatch:

Brigitte

Brigitte har en utmärkt liten sköld som skyddar henne och hennes lagkamrater. Motståndarlaget skulle bli förvånat över att se hennes kraftfulla förmåga – Shield Bash. Den här förmågan häpnar fiender som gör dem sårbara för attacker.

Också Brigittes reparationspaket är praktiskt på slagfältet eftersom det helar hennes lagkamrater och ger rustningar till hjältar som har förlorat sin rustning. Hon kan röra sig snabbt och erbjuda rustningar till hjältar i närheten med sitt ultimata rally.

Nåd

En av de stora healers för nybörjare är Mercy. Hon använder en stav som kan växla mellan skada och läkning. Om en lagkamrat behöver hjälp låter Skyddsängelns förmåga Mercy flyga mot hjältar som behöver hjälp.

Mercy har också en fantastisk förmåga att återuppliva döda hjältar på planen. Men spelare måste vara försiktiga med att använda denna förmåga.

Varför?

Förmågan har en lång nedkylning som gör Mercy sårbar för alla attacker.

Moira

Moiras imponerande helande förmågor gör ett gediget healerval för de flesta spelare. Moira använder ett biotiskt grepp som återspeglar hennes kits dubbla natur. Ett av kiten sprejar dimma som kan läka hennes lagkamrater på planen. Den andra handen dränerar en fiendes hälsa och laddar upp hennes läkning snabbt.

Moira är också bra på att skjuta biotiska klot som kan skada fienden eller kan läka lagkamrater. Coalescence är Moiras ultimata som helar allierade och skadar fiender på samma gång.

Zenyatta

Precis som Moira kan Zenyatta läka eller orsaka skada på samma gång. Zenyattas Orb of Destruction-attack ger allvarlig skada på en fiende. Hjältar med låga HP har ingen match för Zenyatta eftersom han släpper en salva av klot som tar ner fienden i ett enda skott.

Ana

Har du tänkt på att skjuta dina lagkamrater? Tja, Ana är healern som gör det åt dig. Ana's Biotic Refile tillåter henne att skada fiender och hela sina lagkamrater.

Det är inte allt.

Den biotiska granaten nivåer upp lagkamrater som behöver helas eller förhindrar att fiender blir helade. Ana använder Sleep Dart för att slå ut en fiende. Ana har Nano Boost ultimate som ökar lagkamratens skada som läker dem så småningom.

Nu är du bekant med de fem bästa supporthjältarna i Overwatch! Vem av dessa hjältar är den bästa healern för dig? Tja, det beror på situationen och förmågan hos var och en av supporthjältarna.

More posts
13 mars 2022

Overwatch Hanzo Guide

Hälften av de ökända Shimada-bröderna och arvtagaren till Shimadas underjordiska tron, Hanzo är en av Overwatchs mest intressanta hjältar.   Hanzo började sin resa som vi känner den efter att ha tag...
Read more